A kiedy już nacieszymy swe oczęta pięknym, wypasionym budynkiem EC-1 z metalu i szkła, wychodzimy na łódzkie ulice prezentujące się tak:
169.
Załącznik 126059
170.
Załącznik 126060
171.
Załącznik 126061
Wersja do druku
A kiedy już nacieszymy swe oczęta pięknym, wypasionym budynkiem EC-1 z metalu i szkła, wychodzimy na łódzkie ulice prezentujące się tak:
169.
Załącznik 126059
170.
Załącznik 126060
171.
Załącznik 126061
Ale, że co? Że Kilińskiego źle wygląda? EC-1 jest umiejscowione idealnie: Łódź zbije majątek na wycieczkach surwiwalowych. Po zwiedzeniu dawnej elektrowni, turysta musi bez szwanku przejść trasę: Targowa- Nawrot -Kilińskiego -Narutowicza -Wschodnia - Włókiennicza. ;)
Genialne :D
Wiem :)
Mieszkał ja na Nawrocie 2 roki i fajnie było:-P
Ostatnie trzy fajowe z naciskiem na ostatnie czyli 171. 169 tez lux.
Też chcę tam być. I przejść Targową, Nawrot, Kilińskiego, Narutowicza, Wschodnią, Włókienniczą - proszę, proszę, proooszę! :D
Ja takie podobne obrazki w Gdańsku widział. Nie wiem gdzie bo się nie znam na Gdańsku, ale to koło żółtego wiaduktu było. Gdzieś w moim wątku Gdańskim się to zdjęcie pląta.
Pewnie okolice Dyrekcyjnej (jak do Stoczni się idzie). Podejrzewam, że każde miasto ma takie miejsca. Jak to Janerka śpiewał "Tu nie wolno głośno śmiać się i za dobre mieć ubranie" :)
Nie będzie. Z takimi przewodnikami...