Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Moominek
PS. Jakieś dziwne te JPG (kompresja?)
Wycięte z całości na pożądany rozmiar :)
Twoja wersja wydaje się być jakaś sztuczna... nie wiem dlaczego ale jak patrzę na to zdjęcie to coś mi nie gra...
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
To ja osobiście to zrobiłam :(
A ja tak osobiscie:mrgreen:Załącznik 91565zrobilem
1 załącznik(ów)
Wydaje mi się że cienie ma buzi są za wyraźne... może to dlatego że najpierw zepsułam to zdjęcie...:)
zrobiłam inaczej
Próbowałam wrzucić to zdjęcie do galerii ale wyszła straszna jakość...:( mimo ze w komp. i na forum jest ok (przynajmniej ja je widzę w dobrej jakości)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Wydaje mi się że cienie ma buzi są za wyraźne... może to dlatego że najpierw zepsułam to zdjęcie...:)
zrobiłam inaczej
Moim skromnym zdaniem laika, jest super. Najlepsza opcja z wszystkich do tej pory poprawek. Cienie nie są za wyraźne, tylko naturalne w tej scenerii i nie ma tu więcej co kombinować.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
zrobiłam inaczej
Lepsze niż te pierwsze ale jak dla mnie jest jeszcze trochę za ciemno na twarzy i balans bieli tak też nie do końca trafiony. Co prawda może mieć tu wpływ sam monitor...Widziałbym to mniej więcej w ten sposób:
Załącznik 91724
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Tak, na twarzy fioletu nie widzę.:???:
Ja też nie widzę... Choć nie jestem ślepy ani zbytnio zasłużony........
Może Fret powinien sobie sprawić nowy monitor...:roll:
---------- Post dodany o 21:29 ---------- Poprzedni post był o 21:25 ----------
Co by nie powiedzieć Beato wzbudzasz dużo emocji , niekoniecznie zamierzonych....:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Ja też nie widzę... Choć nie jestem ślepy ani zbytnio zasłużony........
Może Fret powinien sobie sprawić nowy monitor...:roll:
---------- Post dodany o 21:29 ---------- Poprzedni post był o 21:25 ----------
Co by nie powiedzieć Beato wzbudzasz dużo emocji , niekoniecznie zamierzonych....:wink:
Moze nie nazwal bym tego fioletem,ale raczej takiem sino szarym nalotem z bardziej intensywnymi plamami w strone karmazynu.Widze to na quato.Na moim tanim badziewiu musze sie wpatrzyc aby zobaczyc.Pod nosem i w okolicy nad ustami jest to znacznie mocniejsze.
1 załącznik(ów)
zainteresowanie jest... więc wrzucam surowe zdjęcie-pomniejszyłam tylko.
Ps faktycznie BW jest zły...
1 załącznik(ów)
A co mi tam. Sam nie umiem, to mogę się w poprawianie pobawić ;)
Załącznik 91780