Odp: barmichal76 - moje fotografie
225 kapitalne
z ostatniego kasa i Guliwer też super wyszło :)
Guliwer mógłby walczyć o nagrody ; ) na moje oko obróbka lekko za bardzo niszczy jasne partie obrazków - tu nie chodzi o efekt vizira i ja rozumiem że Twój zamysł tworzy specyficzny klimat ale 229 z nieskazitelną bielą było lepsze ; )
Cytat:
Zamieszczone przez
glee
Guliwer mógłby walczyć o nagrody ; ) na moje oko obróbka lekko za bardzo niszczy jasne partie obrazków - tu nie chodzi o efekt vizira i ja rozumiem że Twój zamysł tworzy specyficzny klimat ale 229 z nieskazitelną bielą było lepsze ; )
Masz rację, że obróbka jest delikatnie rzecz ujmując odjechana. Na razie tak sobie próbuję, pewnie koniec końców trochę ją zlagodzę.
Pozdr
1 załącznik(ów)
I jeszcze suplement do zdjęć z festynu:
232 - Twarz lunaparku. To jest dopiero "miszczostwo" obróbki graficznej portretu :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...0&d=1376407430
Pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
I jeszcze suplement do zdjęć z festynu:
232 - Twarz lunaparku. To jest dopiero "miszczostwo" obróbki graficznej portretu :)
Pozdr
No przecież to jest nieodzowny koloryt lunaparków i tego typu miejsc :) Wyobrażasz sobie inaczej? ;) :)
Podoba mi się ta ostatnia seria. Głównie 'kasa' i 'Guliwer' :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
No przecież to jest nieodzowny koloryt lunaparków i tego typu miejsc :) Wyobrażasz sobie inaczej? ;) :)
No przecież :)
Zawsze estetyka takich miejsc mnie poraża. Idzie w parze z przygotowaniem obiektu i jakością obsługi.
Rok temu zapłaciłem dychę, żeby moja córka mogła pozjeżdżać z takiej dmuchanej zjeżdżalni. Skończyło się na jednym zjeździe, po którym dziecko miało obtarte (dosłownie) do krwi stopy i tyłek, bo obsługa zapomniała po wyczyszczneniu zjeżdżalni spryskać jej takim "poślizgowym" środkiem w spray'u. Poszliśmy upomnieć się o zwrot kasy, ale właściciel powiedział, że po pierwsze jesteśmy jedyni, którzy się skarżą, a po drugie jak nam odda pieniądze, to nie zarobi. W sumie obydwa argumenty były prawdziwe...
Pozdr
Ciekawa jestem, czy jest u nas jakiś rynek usług oferujący takie artystyczne malowanie elementów wesołych miasteczek. A może to wszystko z odzysku z Zachodu?
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Skończyło się na jednym zjeździe, po którym dziecko miało obtarte (dosłownie) do krwi stopy i tyłek, bo obsługa zapomniała po wyczyszczneniu zjeżdżalni spryskać jej takim "poślizgowym" środkiem w spray'u.
Szkoda gadać.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Ciekawa jestem, czy jest u nas jakiś rynek usług oferujący takie artystyczne malowanie elementów wesołych miasteczek. A może to wszystko z odzysku z Zachodu?
Większość to odzysk :)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Też mi się wydaje, że to w większości "import" zza zachodniej naszej granicy. Strach pomyśleć ile takie poniemieckie karuzele już mają "w trybach"...
Pozdr