Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
A jak ktoś mieszka poza granicami pl. - tego w formularzu nie ma..
Przeczytaj punkt 6. Dystrybucja. Musi Ci go ktoś odebrać i podesłać poza granicę.
Jakoś rozwiążemy ten problem. Jest kilka osób poza granicami. Albo ktoś z rodziny na miejscu odbierze, albo spróbujemy wysłać. Może ktoś zna jakieś dogodne opcje.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
Może problem to złe słowo - myślałem po prostu że te 300 sztuk rozejdzie się jak świeże bułeczki. Ale
ahutta ma rację w wątkach przewijają się głównie te same osoby.
Z mojej strony - duży szacunek dla Olympusa i dla Opiekunów OC za ideę kalendarza!
Aaa, w tym sensie masz rację, źle zrozumiałem Twoje słowa "problem z rozprowadzeniem" i pomyślałem, że przewidujesz jakieś problemy na etapie przekazania gotowego kalendarza klubowiczom, którzy na niego się zapisali.
Pozostały 23 egzemplarze ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Pamiętasz o Leszku i Piotrze ?
eee - pamiętasz.
Jakoś tak wyszło, że przegapiłem pierwszy termin i zapisałem się dopiero na dodatkowy egzemplarz, który w moim przypadku będzie tym pierwszym ;-)
Mam nadzieję, że tak można?
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
to ja bardzo chętnie przygarnę drugi egzemplarz
Cytat:
Zamieszczone przez
ajt
Jakoś tak wyszło, że przegapiłem pierwszy termin i zapisałem się dopiero na dodatkowy egzemplarz, który w moim przypadku będzie tym pierwszym ;-)
Mam nadzieję, że tak można?
ja zrobiłem podobnie - i mam taką samą nadzieję ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Z radością przygarnę trzeci i spożytkuję w zbożnym celu ( reklamując potencjał Olympusa ).
Pozdrawiam