Odp: griszy stacja - raz dramat - raz sensacja
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
"komórka" pełen wypas :) , to w rogu z kapeluszem (wieża ciśnień) wygląda jak pasterz chmurek :)
robiłem tam kilka podejść z bliska ale nie udało mi się zrobić z dobrej perspektywy dobrego zdjęcia . kiedyś może znajdę receptę na to miejsce :)
Burzowe chmury super, zupełnie jak te, które widzieliśmy w Karlskrone podczas tegorocznego rejsu :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Burzowe chmury super, zupełnie jak te, które widzieliśmy w Karlskrone podczas tegorocznego rejsu :)
no to musiało być ciekawie u Was :) po 15 minutach u mnie była taka nawałnica że kilka drzew nie wytrzymało.
gratuluje wiadomego zdjęcia z galerii ; )
Cytat:
Zamieszczone przez
glee
gratuluje wiadomego zdjęcia z galerii ; )
dzięki :-)
---------- Post dodany o 19:28 ---------- Poprzedni post był o 19:27 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
przegladne około 11 bo w pracy siedzę :-) pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
no no ... gratuluję sfotografowania taaakiej chmury burzowej. przepiękna !!! pozdr
3 załącznik(ów)
witam ponownie po krótkiej przerwie. powoli będę nadrabiał tematy, przeglądał wątki itp. Póki co wrzucam kilka kadrów z dzisiejszego wyczekiwanego spaceru :) zdjęcie z Bielikami jako ciekawostka ( było mglisto i słabe światło) ale pomyślałem ,że podzielę się z Wami takim momentem :) pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
grisza34
kilka kadrów z dzisiejszego wyczekiwanego spaceru :) zdjęcie z Bielikami jako ciekawostka ( było mglisto i słabe światło) ale pomyślałem ,że podzielę się
Tak to czasami bywa.Taka pora.