Odp: KAP - fotografia latawcowa - wymiana doświadczeń
Cytat:
Zamieszczone przez nipo80;[FONT=verdana
..[/FONT] Mam nadzieję że niedługo wybiorę się z Romkiem do Rewy i tam też będą niesamowite widoki. Pozdrawiam
Jak to będzie po 16 września to daj znać . Chętnie się z wami wybiorę.
Pozdrawiam
Nie wiem czy Romek tak długo tu zostanie, ale ja mieszkam niedaleko daj znać jak będziesz chciał jechać mam dosłownie rzut beretem do Rewy.
Cytat:
Zamieszczone przez
nipo80
Nie wiem czy Romek tak długo tu zostanie, ale ja mieszkam niedaleko daj znać jak będziesz chciał jechać mam dosłownie rzut beretem do Rewy.
a ten beret to z antenką czy bez? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
icelander
a ten beret to z antenką czy bez? :)
Własnie - są oba rodzaje w handlu. A na poważnie , może uda się Wam puścić latawca nad wrzosowiskami?
Cytat:
Zamieszczone przez
icelander
a ten beret to z antenką czy bez? :smile:
Oczywiście że z antenką - ona stabilizuje lot i jest większy zasięg.
Cytat:
Zamieszczone przez
nipo80
po 16 to ja już będę na Śląsku
Tak na szybko....
04.09.12 koło 16.00 z Romkiem w Rewie - jak ktoś chętny to zapraszamy.
Cytat:
Zamieszczone przez
icelander
Fisura wulkaniczna Laki. Ten ciąg kraterów (27 km!!!) prawdopodobnie był praprzyczyną Rewolucji Francuskiej.
Rewolucja, nie rewolucja ale jak wysoko był ten latawiec !?! Dobrze ze nad Islandią samoloty latają wysoko :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Blueion
Rewolucja, nie rewolucja ale jak wysoko był ten latawiec !?! Dobrze ze nad Islandią samoloty latają wysoko :)
Znając Icelandera to ile było liny.... On faktycznie lubi latać wysoko, ale czy można się mu dziwić? Takie piękne zdobywa z tego obrazy.
Starałem się nie przekraczać 200 metrów. Samolotów lata tam raczej mało, ale było parę lotów widokowych.