Sklepienie fantastyczne, tzn. kaczostyczne :mrgreen:
Wersja do druku
Sklepienie fantastyczne, tzn. kaczostyczne :mrgreen:
cenzura rządzi:)
Ładne sklepienie, chociaż te światła psują odbiór.
Co do portretu - jest na forum mnóstwo speców, którzy są tak fachowi w swojej fachowości, że trudno dyletantowi zabierać głos ;) Model świetny ale portret dla mnie taki... bardzo studyjny, tak bardzo, ze zupełnie nie chwyta za serce. Nie potrafię logicznie uzasadnić co nie tak. Nie chwyta i już... :roll:
Ostatnie bardzo fajnie...przypomina mi się film Bagińskiego "Katedra" :)
skoro portret nie chwyta ( co w zupelnosci rozumiem) to dobrze, ze chociaz "+" zadzialal ;)
dzisiaj jeszcze ciepla swierzyzna prosto z karty ;)
199
Ma Kietka 3
dziekujac za odwiedziny i uwagi zapraszam do dalszego wyrazania swoich odczuc i spostrzezen.
PS czy ja was nie zaczynam nudzic, jak niedawno stwierdzila moja zona ogladajac moje ostatnie zdjecia "nie dla ludzi"? tylko szczerze, co?
Nudzić na pewno nie :)
No to szczerze!
Poszedłeś na łatwiznę- sfotografowałeś prawdziwą makietę :wink:
Efekt świetny, temat bardzo się do tego nadaje (naprawdę to nie makieta? :roll:). Brakuje mi tylko jakiegoś zdecydowanego akcentu w polu GO. Mógłby to być przód lokomotywy albo któryś z budynków.
hemluth.. jak ty to robisz...? masz takie oko do szczegolow, ze zaczynam podejrzewac, ze zajmujesz sie zawodowo falszowaniem pieniedzy... ;)
tak, to prawdziwa makieta. nawet nie wiecie, ile wysilku kosztuje upozorowanie prawdziwej makiety na... makiete :)
pzdr i dziekuje za udzial w zabawie :)
Ostatnie bardzo przyjemne dla oka:)