Ostatnia podoba mi się. Delikwent ma nietegą minę. Obróbka mi nie leży, za blada.
Wersja do druku
Ostatnia podoba mi się. Delikwent ma nietegą minę. Obróbka mi nie leży, za blada.
ano doszła do mnie ta bladość jakoś po czasie ;)
następna fota
Ostatne podoba sie.
ps. a gdzie to mozna kupić taką rąbanke, kaszankę:)
Trzy ostatnie świetne. Widzę, że forma rośnie...
gracias, następna
79. - "W strefe erło wejdziemy to już w ogóle wszystko będzie drogie. Kryśka zrobi pasztetówkę do słoików, to będzie jak znalazł".
A ta 80. - no to WC mnie rozwaliło. Chyba wybiorę się na ten Świebodzki z moimi dziećmi...
Fota 80. istny dziki zapad, maniana na kółkach:)
Zgadzam się z bit4 :)
Szkoda przyciętej głowy, ale jak sądzę liczył się moment, chwila. Kompozycja ciekawa, ciężko ją jednoznacznie zaszufladkować. Nie wiem czy bardziej wybija się torba tesco, czy psiaki (żywy i pluszowy), czy może gość w kurtce. Każdy element ma swój klimat a razem tworzą "osobliwą" mieszankę. Czyli to co tygryski lubią najbardziej.
W ostatnim , znaczy piesek zasłużył tylko na pożarcie pluszowego hipcia :?::cry:
WC - mnie wymiotło 30 cm ponad krzesło na którym siedzę;) - klimat, klimat i jeszcze raz klimat!!:)
Ostatnie też coś w sobie ma... ale faktycznie ta głowa ciachnięta... ale - czy to nie urok streeta?:)
Pozdrowionka;)
dzięki za odwiedziny.
Co do ostatniej foty, przycięta głowa mi osobiście pasuje ( Fakt strzelone z biodra ), ale wyobraziłem sobie gościa w całości i jakoś bardziej mi leży ta kompozycja.
następna - dwa bratanki. Jeden taki sam drugi z trochę innej tkanki ... ;)
Fajnie uchwycona chwila. Seria zdjęć bardzo klimatycznych. Jeśli mam się czegoś czepiać to zbyt przeładowana lewa strona (w pierwszym) i "gilotynka" w drugim. Nie oznacza to jednak że mi się nie podobają te fotografie - podobają i to bardzo:)
Jest dobrze. Wątek w ulubionych.
Witam
Zdjęcia uliczne, czy może reporterskie, świetne. Zaglądałem ostatnio kilka razy do tego wątku i mimo, że nie zostawiłem po sobie śladu to zdjęcia przyciągają uwagę. Mimo, iż jestem raczej fanem "ładnych" krajobrazów, zdjęć przyrody itp.
Pozdrawiam
no nieźle ;) 82 lepsze od 83 ;) fajnie
Mi też 82 bardziej pasuję;)
Oba dobre, 82 w szczególności:grin:
dzięki za komentarze. Ja również, kompozycyjnie wolę 82, ale w 83 urzekła mnie poza pana w tle ;)
następna ...
cisza, zatem następna fota
Ładnie skomponowałeś tą fotkę. Podoba mi się ten parasol - ładnie wpasowuje się w kadr:) Dobrze pokazałeś również jak duży jest ten parasol w stosunku do tego małego chłopca.
Podoba mi się;)
Poprzednie foto natomiast jakoś zdanie mi się lekko zdeformowane. Fajna jest dynamika ale bohaterowie kadru mają nie ludzką "giętkość";)
85 fajne, ciekawe zdjęcie i ładny kadr ;)
84 miałeś szczescie ze ci laski z kadru nie uciekły.
85 nie przyciąga uwagi ale rozczulac mozna sie nad każdą fotką.
Jakoś przeoczyłem...
Ostanie mi nie leży, nie widze w nim niczego ciekawego.
Przedostatnie świetne, mimika dziewcząt zachwyca, jedna coś nadaje z zapałem (śpiewa czy opowiada?) a druga uważnie slucha i widać po obliczu, jak przetrawia treśc w głowie.
Bardzo dobrze uchwycone :)
85 znakomite - świetne tony. To z matrycy?
85 - fajowe, ale mogłeś chłopaka wyciągnąć z tła (obróbką).
następna fota
Ale kobieta ma rewelacyjną mimikę:D
noo wykrecik niezła mina.. haha gratuluję ujęcia :grin:
Potwierdza się, iż Świebodzki to istna składnica typów i min:)
next - nie za trudny wybór
To ja ten złoty-plecionkowy poproszę, pasuje mi do pantofelków :)
Kobitka ma niewąską minę. :grin:
Kadr z kobietą - to powinno pójść na jakiś konkurs!
Hm... a ja tę twarz odbieram jako nieśmieszną, gdyż kojarzy mi się z jakimś wylewem, paraliżem twarzy... chorobą jakąś...
Witam
Mam podobne odczucia co Agapiet.
Natomiast 87 wydaje mi się całkiem ciekawe. Spore szanse na nagrodę w konkursie fotografii mody.
Pozdrawiam
a mnie podobają się dziewczyny- fajne dynamiczne zdjęcie, co do paseczka potrzebowałabym zielony :grin: