Dla mnie 116 wymiata - uwielbiam takie klimaty - super
Wersja do druku
Dla mnie 116 wymiata - uwielbiam takie klimaty - super
Po tych kółeczkach w bokehu tak sobie pomyślałem. Potwierdzam jeszcze raz - bardzo mi się podobają :)
wrzutka roślinna mniam mniam :)
a pomysł na cykl z kapliczkami to fajna sprawa... zwłaszcza z dołączonym opisem-historią... wrzućże czasem jeszcze coś takiego :)
no nie powiem ostatnie trawiaste bardzo niesztampowe - i dzieki temu fajne :)
Fajne kadry przy takim świetle wychodzą - więcej poproszę, z kompozycją też jeszcze możesz pokombinować :).
dwa ostatnie kupuje ;)
ciekawie ta koniczyna wyszła ;)
za to kolorystycznie najbliższa mi 120
Super światło, naprawdę.
117 najładniejsze z ostatnich.
dwie ostatnie wrzuty super. Takie tajemnicze trochę i klimatyczne bardzo!
Piękne kolory w wątku.
Bardzo podobają mi się naturalnie oddane kolory na Twoich zdjęciach, ale obróbka typu "vintage" ze 116 i 123 to nie moje klimaty :wink:
Mi także 116 i 123 jakoś nie leży, pozostałe bardzo fajne :grin:
124 bomba - jeszcze ta mina :D.
Eeech fazi, fazi. Nie dść że podsłuchuje to jeszcze podgląda :roll:
Te taśmy słynne to nie Twoja robota ? :mrgreen:
124 jest przepiękne. Fajny kadr i światło oraz idealna GO.
126 to trudny kadr. Żeby z tej zieleniny wodę wyodrębnić. 127 łatwiejszy i ... ładniejszy :)
126 tak jak Bodzip mówi.
Może zieleń troszkę ocieplić i dodać trochę światła? :roll:
Zieleń jest MZ zbyt ciemna. W połączeniu z błękitem nieba odbijającym się w wodzie, sugerującym słoneczną pogodę, wygląda to nienaturalnie.
wyostrzony do granic możliwości :roll: kadr przeciętny brak punktu zaczepienia by napisać coś więcej.
Nie napisales wczesniej,ze bardzo delikatnie.
A co do w poludnia w lesie i wiosny i tego,ze ostro.Moze wystarczy wskazac zielenie,zaznaczyc,zmienic kontrast i jasnosc.Kontrast w lewo,jasnosc w prawo.Pozniej to samo z blekitem odbitym w wodzie,tylko,ze w druga strone i juz nie bedzie bolec,a nadal bedzie ostro.Swoje wszystkie robie w poludnie i w ostrym sloncu.Nigdy nie posilkowalem sie czasem i ostrym sloncem.
128. Kolejna napotkana kapliczka. Prawdopodobnie w podziękowaniu.
Załącznik 123217
Ostatni post fajny :). Widzisz czwartego już nie będzie :)
Ciekawy bokeh na ostatnich. Pajączek git. Much ma ostrość na karku a nie na oczkach.
Czym robione ?
Fajny bokeh i ta zieleń! Super kolory wyszły!
Myślałem, że przekonam forumową społeczność do kapliczek:wink:
Wiem, że mucha nie ma ostrości na oczach. Tutaj dałem ciała, ale pokazałem ze względu na to co się dzieje na skrzydłach i w tle.
O bokeh chyba już pytałeś:) Wszystkie zdjęcia w tym wątku wyszły z XZ-2:)
Dzięki!
Bokeh bo taki sześcienny. Cały czas ten XZ-2 mnie zaskakuje :)
Ładne zdjęcia i piękny bokeh.