Cissic, praca szkodzi. Choćby dlatego że przepracowana dniówka skraca życie o 8 godzin :-), więc bardziej niz papieros lub "50" ;-) > Oderwij się troszkę i wrzucaj coś.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Cissic, praca szkodzi. Choćby dlatego że przepracowana dniówka skraca życie o 8 godzin :-), więc bardziej niz papieros lub "50" ;-) > Oderwij się troszkę i wrzucaj coś.
Pozdrawiam
Ładne te zimowe pejzażyki :)
dziekuje Wam za ostatnie komentarze. wrzucam kilka zdjec z wczorajszego spaceru "po Warszawie". wszystko strzelone Zuiko OM 50mm f1.4
No cóż..... dobra robota. Dwójka jest bardzo cacy .
dzisiaj dwa strzaly "po drodze z pracy" w kolorze i w B&W. w akcji Zuiko OM 50mm f1.4
Pierwsze i trzecie :)
A według mnie 2 i 4:grin:
Fajnie, ze cos Wam przypadło do gustu. Postaram sie cos wrzucić jeszcze przy weekendzie
Jak dla mnie trzecie jest najlepsze. :grin:
Podoba mi się pan przy kuchni w oparach ale wolałbym chyba bez postaci na pierwszym planie.
Nocna oświetlona budowa ciekawa.
Pozdrawiam
znowu OM 50 w akcji. naprawde ciezko mi zliczyc ile razy smigalem ta trase na rowerze. pozdrawiam i zycze wszystkim Wesolych Swiat :)
1, 2, 3, 4, 5
Mnie się podoba 4. W jedynce i dwójce nie wiem gdzie ma być ostro.
Pozdrawiam
A mnie jedynka najbardziej się spodobała. Powtarzający się motyw lamp i ta krzywa ściana po lewej - super.
Pozdr
I ja za jedynką jestem. Dosyć ciekawy kadr ciekawego miejsca a światło wydaje się być ładnie porozkładane. Wesołych Świąt :)
Dla mnie też jedynka.
W piąteczce wolałbym tam rozmyte , nie na froncie. Z poprzedniej wrzutce okienka w czerni i bieli się mi spodobały.
Z ostatnich najciekawsza dla mnie jedynka.
No wiec już wiem o co biega. Zdjęcia najczęściej robię z łapy przy f2, czasem daje działkę mniej a przy takim zabiegu czasem ta ostrość faktycznie dziwnie wychodzi - zresztą 1.4 to bardzo często mydliny na tym szkle. Niestety to moje lenistwo, ale naprawdę nie lubie targac statywu. Z pierwszym zdjęciem nie mam tego problemu, ale faktycznie przy drugim wyłazi to o czym wspomniałes. Pozdrawiam i dziękuje za konkretny koment
Zdaję sobie sprawę z trudności technicznych wykonania fotek przy słabym oświetleniu. Doceniam efekt. Moje subiektywne poczucie estetyki skłania mnie jednak ku fotce 4. Gratuluję!
Wesołych Świąt!
leze z grypa i grzebie w roznych zdjeciach. pierwsze zrobilem jeszcze kolegi Nikonem D70 z jakims standardowym kitem. reszta to juz Olek E-3 z moim ulubionym Zuiko OM 135mm f2.8
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Odnośnie grypy to życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia. :grin:
Z całej wrzuty najbardziej podoba mi się pierwsze - fajnie uchwycony moment.
swoją drogą bezbłędnie trafiasz tym manualem : D
Fajna wrzuta. Powrotu do zdrowia życzę.
Lubie foty w B&W, fajna wrzutka :-) Kolega nie szczepiony...:-( Powrotu do zdrowia rowniez zycze.
To akurat nie jest takie trudne bo 135 f2.8 to nie 50 F1.4, ale przyznaje sie ze bardzo lubie to szkło, chyba zawsze je mam ze sobą i sporo nim "trenuje". Zreszta tą imprezę zrobiłem głównie starymi szklami bez AF. Jakoś tak wyszło
Dzięki serdeczne. Faktycznie nie szczepiony, jakoś i tak zazwyczaj rzadko choruje - może raz na kilka lat. Sporo znajomych ma teraz dzieciaki w wieku przedszkolnym i w tym roku juz drugi raz mi cos ktos sprzedał przy okazji kładąc całą firmę. Może w następnym roku coś z tym zrobię. Co śmieszne mam w rodzinie kilku lekarzy i za każdym razem jest rozmowa na ten temat :)
Kilka pstryków z sobotniego spaceru. Oczywiscie wszystkie szkła OM
1, 2, 3
ostatnei super - jestem fanką tego typu ujęć :)
Wczoraj strzeliłem kilka klasycznych parkowych gniotów. Znowu mam mało czasu to mnie nosi po okolicy :)
Kolczaste zdjęcie fajne. Pierwsze z panią na ławce jakoś tak nie mówi. Przynajmniej do mnie.
Pozdr
Z poprzedniej wrzutki 2 i 3. Z ostatniej kolce fajne są niewątpliwie.
Czy ten rower oparty o znak to twój?