Trojeczka z ostatniej wrzutki najbardziej mi pasuje. Druga natomiast ma fajny klimat.
Wersja do druku
Trojeczka z ostatniej wrzutki najbardziej mi pasuje. Druga natomiast ma fajny klimat.
:wink:dziękuje
:cool:
:wink:
Pierwsza fota bardzo fajna z tej serii , ciekawie pokazana, swiatlo szczgolnie., pozdrawiam:grin:
:arrow:
Range Rover bardzo mi się podoba ( Twoje zdjęcie; w sumie samochód też :wink:), a ostatnie rowerowe jak dla mnie lepsze w oryginale bez przeróbek. :grin:
dziękuje za odwiedziny i podzieleniem się opinią na temat zdjęć
Rowerkowa fotka pasi mi.
Bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia nad morzem. Mają fajny klimat. Tak jak już inni pisali widać ogromne postępy od początku dodawania na forum. Zazdroszczę tak pięknej okolicy.
Rowerowe przyjemne.. choć z ostatniej wrzuty (panningi) najbardziej podchodzi mi Range. Szkoda, że tył auta uciekł z GO. Pozdrawiam.
:mrgreen:dziękuje
Jedyneczka najbardziej mi pasuje.
jedynka pt. "uliczny grajek i jego fanki" ;)
dziękuje za odwiedziny
:wink:
z pobytu na wsi :wink:
:arrow::roll:
No no - pojechałeś tym razem. Jak ochłonę to wrócę. Trochę za dużo podobnych ujęć, ale mniejsza o to. Z dwóch ostatnich fot można by zrobić fajnego gifa... ;-)
Modelowi w czapce z dużym daszkiem to każ następnym razem trochę podnosić głowę do góry, duży cień taki daszek rzuca......
pozdrawiam hb
Z pobytu na wsi to trojeczka pasi, a z ostatniej wrzutki to fotka z kotkiem.
dzięki panowie za odwiedziny pozdrawiam :wink:
Tak fotka z kotkiem ciekawa ,a model za bardzo z byka mierzy .Jakby tak głowa do góry to kto wie może i było by ciekawsze.
Mnie z kolei podobają się zdjęcia "siedzące" na tle drzwi, tylko efekt psują trochę elementy wdzierające się w kard z prawej strony (worek, itd.)
Ale mogę zrozumieć, że sama Twoja obecność była dla gościa stresująca, a gdybyś mu jeszcze chciał meblować gospodarstwo... :wink: to mógłbyś na własnej skórze odczuć działanie niektórych sprzętów gospodarskich.
a teraz zabudowa ,to samo miejsce lecimy ..:cool:
Trochę niechlujne te kadry, jakby bez pomysłu i jak ktoś wspomniał - zbyt wiele podobnych ujęć (problemy z selekcją? ;)).
Samo miejsce i klimat - bardzo fajny.
:mrgreen:to już chyba ostatnia seria Staszka chyba że coś przeoczyłem to dodam w przyszłości :wink:
W ostatniej wrzucie podoba mi sie zdjecie niejakiego Staszka nr 1. Takie... fajne... inne... gada do mnie i tyle.. ta zaduma, oczy. Na prawde dobre. Z poprzedniej wrzutki ze Staszkiem ostatnie mi przypasowalo - to takie "spode lba" :) Jest w nim moc ;-) Fakt, troszke ciemno na twarz przez ten daszek, ale moznaby to jakos rozjasnic probowac w obrobce, a nastepnym razem zabrac ze soba blende :)
T.
zobaczmy może w przyszłym roku uda mi się go namówić
laureat ,,Radość o poranku ,,:wink:
początek serii z nad Dunajca