Mnie kadr z motylkiem się podoba, tylko szkoda, że motylek bardziej się nie wychylił zza badyla. :wink:
Wersja do druku
Mnie kadr z motylkiem się podoba, tylko szkoda, że motylek bardziej się nie wychylił zza badyla. :wink:
No tak, w sumie za chwilę będzie wiosna ;-) Tylko pytanie ile ta sroga zima będzie trzymać :-)
Miło jest powspominać. :grin: Bociek bardzo udany.
Świetny bociek, gratuluje udanego zdjęcia ! Bardzo dobrze zrobione, technicznie i kompozycyjne.
Wrzucaj takich więcej :P
Skowronek:
130.
Załącznik 56180
pozdro
Rewelacyjne trafienie, ostrość w punkt. Po za tym przyjemne kolory i ładny bokeh. :grin:
Dzieki za odwiedziny.
Dzisiaj jeszcze jeden bociek;)
131.
Załącznik 56278
pozdro
Heja Nyny,
Świetny wątek :grin:
Wogóle nie weim dlaczego jest jeszcze w dziale dla początkujących :wink:
Zarowno skowronek jak i bociek cool :-)
Pierwszy bociek jest rewelacyjny, przepiękne światło i bokeh.
Pierwszy bociek cudnie wyszedl. Wlasnie ocenilam w galerii :grin:
Dzieki za odwiedziny, dzisiaj robal;)
132.
Załącznik 56428
pozdro
Piękny, przedstaw nam tego robala:wink: Kto on jest?
Wszyscy ja widzieli, jest bardzo ladna i wszyscy ja lubia....
....to biedronka, a dokladnie to jej larwa :)
pozdro
Ta zwyczajna biedronka??? To piękna z niej paskuda:)
Sam kiedyś pytałem - nyny pisał że połączył przyjemne z pożytecznym - i foto i wiedza. Brawo :grin:
Świetne ujęcie. Z ostrością trafiłeś idealnie. Do tego odpowiednia GO - miodzio. :grin:
Na moim monitorze strzępotek jest przeostrzony, więc nie umiem się do niego odnieść. :(
Ale cedzisz te zdjęcia ... :wink:
Nie jest ciekawie gdy zdjęcia są wrzucane hurtem, ale po jednym? :grin:
133. podobało mi się bardzo, ale 134. jest jeszcze lepsze.
Ładnie go ustrzeliłeś. Że też musiał lekko rozchylić skrzydła i przez to ich końcówki wyszły z GO. Normanie nie współpracował. :wink:
Dlatego moim faworytem jest cały czas 134.
Podszedł, popatrz :)
Nyny - przenieś się chłopie do oceny zdjęć albo niech modowie sami się tym zajmą . Nie jesteś raczkującym fotografikiem :mrgreen:
Tyle, ze ja caly czas poczatkujacy jestem:)
Dzisiaj troche dla odmiany.
Wzialem mlodego na spacer i strzelilem do niego z D60+N50/1.8G AFS
137.
Załącznik 56683
Ohar
138.
pozdro
Ohar doskonaly :-)
Sa jakies jeszcze latajace gasienice co ich nie sfociles????
Ostatnio nikt Ci nic nie poprawia tylko ocenia,to moze zmienisz linie produkcyjna na taka do oceny-Co??czy nadal bedziesz w korytarzu sie obracal??
Fajna ta ostatnia (139.) "latająca gąsienica". :wink:
Rewelacyjne ujęcie - gratulacje.
139 - spocony motyl - więcej niż bardzo dobry - jakim obiektywem wykonano zdjęcie ?
Wczoraj wzialem urlop aby schodzic troche terenu i poszukac miejsca do zorganizowania karmnika i malej czatowni...
Po zlazeniu na nogach okolo 15km znalazlem genialne miejsce, w srodku lasu polana, male oczko wodne, pelno krecacego sie drobnego ptactwa, przy wodopoju slady kopytnych i liskow. Niestety zmartwila mnie jedna rzecz, ktora postanowilem uwiecznic na zdjeciu ponizej. Mam dylemat, bo miejsce piekne, ale sie troche martwie, zeby mi jakis gamon glowy nie odstrzelil myslac, ze do rogacza strzela...
ehhh, zawsze pod gore:(
140.
Załącznik 56874
pozdro