Ładnie operujesz kolorem. :)
Wersja do druku
Ładnie operujesz kolorem. :)
Nie widzę 3 zdjęcia ;(
Czyżby imageshack się krzaczył? W takim razie skorzystam z dobrodziejstwa naszego forumowego serwera, bo bardzo lubię to zdjęcie. Przy okazji skorzystam z okazji i pociągnę temat czeskich odbić :-).
pzdr
B.
92. Adrspaskie skały odbijające się w strumieniu (po raz drugi)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1286204560
93. Adrspaskie jeziorko.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1286204904
94. Trutnovski ratusz w fontannie.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1286204616
ladnie tu
:)
Ratusz świetny - bardzo lubię taki odbiciowy impresjonizm.
Świetna ta "ostatnia" trójka.
Pozdrawiam.
Ukłony!
Dwa jesienne.
95.
96.
96 i rozmazana kostka - super... czuć jesień doprawdy. 95 - ten komin tak jakoś psuje nastrój.
ostatnie dwie wrzutki - bardzo do mnie przemawiają
dlatego jak najbardziej na tak...
piękne te odbicia w tafli wody :)
Cały staw oblazłem, żeby złapać ten komin w kadrze, a Mysikrólik mnie tak..........:-).
gulasz, dzięki.
pozdrawiam
Nadal jesiennie.
97.
98.
no naprawdę interesująco malujesz te zdjęcia...
97 niby nic... ale urocze i trochę tajemnicze...
a zboże 98 super - dodawałeś tam zafarbu czy naturalnie takie "chłodne" wyszło ...
podoba się!!
No nie chciałam z tym kominem :oops: :oops::lol:
98 zdecydowanie, zimne poranki się przypominają, ale 97 tez na tak, takie inne, zawijasy, w tle jakby pędy storczyków. Co to konkretnie?
97. Toż to jukka :-)
98. Po zachodzie, pochmurno, bez farbowania.
Dzięki za słówko.
Ukłony
A na dziś:
99.Trochę eksperymentu jesienno-kolorystyczno-kulinarnego?
Dyńsko
Jabłucho
Kapucha
Ja zwykle - ładnie kompozycyjnie. I kolorki - towar deficytowy coraz bardziej :)
To mój ulubiony wątek na forum Olympusa- nie będę ukrywać. Twoje zdjecia wyjątkowo trafiają w moje poczucie estetyki ich oglądanie to czytsta przyjemność. Życzę powodzenia :grin:
No i trzymasz poziom :wink: pionowy.
Trzyma pion czyli :)
ale urodziwa dynia.
Mimo niedamskiej tematyki, koloru i braku tekturowej ramki ;) jakoś mi się przypomniał:
Załącznik 40555
delikatnie, malarsko - to jest to co mnie przyciąga do Twoich zdjęć.
@Wieprz: a co to? zaintrygowałeś mnie tym zdjęciem
Miroslav Tichý
https://forum.olympusclub.pl/showthr...light=miroslav
mnie też bardzo przyciąga do tego wątku bo inaczej malowane (jak już wspominałam - chyba)
niemniej jednak ostatnia wrzutka warzywno-owocowa nie do końca trafia w gusta me i mą estetykę - niestety...
także czekam z niecierpliwością na kolejną dawkę ;)
Wielkie podziękowania za komentarze. To ponad dwa miesiące temu było, a do dziś mi miło. Strasznie zapuściłem wątek, szuflada coraz pełniejsza. Szanowne sąsiadki w swoich wątkach raczą pięknymi, "gorącymi" widokami, ale przecież mamy zimę. Więc kilka zimowych zdjęć o niczym.
ps. deficyt koloru niestety i mnie się udzielił:-)
pozdrawiam
100.
No w końcu! Bo już niemalże nadzieję straciłam, że kiedykolwiek odkopiesz swój wątek i zamieścisz nowe fotki. :)
Rzadko komentuję, ale oglądam z wielką przyjemnością, tak, jak i teraz.
Trzecie najbardziej mi podeszło, drugie przegrało jakością, no ale to pewnie przez zmniejszanie na potrzeby forum.
Pieknie 1,2 fota miod na serducho , minmalistycznie , uwielbiam.:)
Bardzo klimatyczne widoczki, zwłaszcza dwójka! Dobre oko!
Jak zwykle piękne kadrowanie. Ze smakiem, rzekłabym...
Ojej, jakie urocze są! Ostatnia seria w dziesiątke!
Minimalizm w każdym calu - cudeńka! Jedynka i dwójka świetne : ) Oszczędne w formie i kolorze, ale strasznie urzekające!
Pozdrawiam : ))
Dziękuję.
Żeby nie popaść w kolejną, przydługą przerwę w dostawach obrazków o niczym, zapraszam do obejrzenia trzech, rzekłbym klasycznych obrazków zimowych.
Dziś ustrzelone.
101.
Świetne kadry i bardzo dobre foto.
Pozdrawiam.
Piękne kadry. Z przedostatniej serii ostatnia fota mnie zachwyciła.
Bardzo ładne, zimowe kadry! : ) Dwójeczka MZ najlepsza! Światełko bdb dopisało, do tego genialna GO i kompozycja : ) Bardzo na tak : )
Pozdrawiam : )
Piekne kadry wszystkie interesujace , superek foty.:)
Bardzo fajna ostatnia wrzuta. Wszystkie trzy mi się podobają, A dwójka i trójka szczególnie.
Drugie z 100 i drugie i trzecie ze 101 bardzo mi się spodobały.
ostatnei bardzo ładne !
Świetna wrzuta. Kadry i światło super. Mnie dla odmiany najbardziej podoba się pierwsze. :grin:
Ukłony!
Dziwny ten luty, jak w garcu, a nawet przeplata?
Czyli w ten deseń, raz zimowo, raz roztopowo.
102. Maluch na zimno.
103. Łąka, co roztopom się nie daje...
heheh maluch jest dobry :grin:
Fajnie wypatrzyłaś tego malucha można rzec, że pięknie wpisał się w krajobraz ;-)
Świetne to ujęcie z maluchem ; )) Naprawdę b. fajne! : ) W drugim chyba jakość trochę spadła i leci w prawo MZ delikatnie. Kadr i tonacja ok : )