Ciekawy ten Twój watek Sabor. Najważniejsze że się bawisz fotkami i fotografia na tym zyskuje.
Pozdrowerki.
Wersja do druku
Ciekawy ten Twój watek Sabor. Najważniejsze że się bawisz fotkami i fotografia na tym zyskuje.
Pozdrowerki.
z tego co pamiętam z Zamościa, RC brawurowym wykonaniem wzruszającej ballady o nieletniej nierządnicy, hurtowo topił lód serc niewieścich. Oczywiście sam sobie przy tym akompaniował z wirtuozerią Paco de Lucii i energią wybuchniętego reaktora Fukuszimy.
mógłbym mu nawet użyczyć swojej zabytkowej gitary by jeszcze raz to przeżyć :-)
Jak się gorąco robi człek różne rzeczy widzieć zaczyna, choćby takie K@czulce:
okna "panoramiczne/mowe":mrgreen::mrgreen:
Fajnie - jest oczo- i dachówkopląsność.
Użyczysz i nie będziesz wieprzem nie? Muszę to zobaczyć na własne oczy :-P
Bardzo mnie kurczyło widząc oryginał (przez ten mój zryty beret nie trawię krzywyzn wszelakich tudzież asymetriię rózniastych :wink:) by "wyprostować" ten cudny kadr. Niestety z powodu bark czasu chęci te legły w grózach. Henio mnie wyprzedził. Perspektywą się rach-ciach pobawił i jest cud, miód i orzeszki :mrgreen:
No dooooobra, tak kurczyło i wykurczyło :wink:
Maj werszan. siup!
Eee no proszę, jakie to ładnie proste może być.
Dzięki za zainteresowanie herr H.
Lolitka! No pikna ta wersyja, jak na takiego gniota, jak pisałem gorąc i wiatr podpieprzyli, a przez chwilę czułem się jak Chuck Norris, wziąłem aparat i ... sruuu! Z półobrotu cyk! Ale jak widać do Norrisa mi daleko.:mrgreen:
Pewno ktoś będzie miał. Ale jeśli nie to mogę przywieźć jakiegoś NRDowskiego starocia, jeśli jeszcze nie popękał w futerale nieotwieranym od okupacji.
A na marginesie, grającego Rafała Czarnego nie wystarczy zobaczyć. Jego chłonie się wszystkimi zmysłami jednocześnie.
Nie masz, nie masz NRD! :(
Rozwiązali zanim zdążyłem pojechać na pierwsze wczasy. Zanim na rozłożystej kanapie Trabanta namiętnie zanurzyłem miziającą dłoń w sumiastych wąsach wysportowanej dziewczyny :(
PS
Mam nadzieję, że Adam wybaczy profanację kurhanka Maryli
Połaziłem po okolicy i wynalazłem taki oto kościółek drzewniany, z drzewa uczyniony:
1 Załącznik 49169 2 Załącznik 49170
3 Załącznik 49171 4 Załącznik 49172
5 Załącznik 49173 6 Załącznik 49174
7 Załącznik 49175
Strasznie fajny!:grin:
Wieprzu, weźmiemy się do roboty i DDR zwane NRD się odrestauruje.:mrgreen:
Ładne zdjęcia, fajny kościółek,
a to gięcie w prawo to taki nowy środek wyrazu. :)
Który krzyż, bo ten na kapliczce to gięty raczej w lewo. :)
Na dzwonnicy, a dzwonek zdjąłeś ?
Czekamy na fotki. :)
Fajne miejsce znalazłeś- prawdziwy drzewianny kościół z drzewa :grin:
Bardzo ładnie wyszły wnętrza.
Bardzo fajna panorama ale chyba zbyt mocno wyciągałeś szczegóły w cieniach. Wygląda jak rysunek :roll:
Co do dzwonnicy, to zgadzam się z jurecem- leci w prawo :-P
Obróciłbym tak:
Dziecku na szyi coby się nie zgubiło :mrgreen:
Otake?
Co do panoramki to światło w oczy i du.a srula ale będę tam jeszcze po wschodzie to światło będzie za plecami i na bruku nie będzie takich przepałów.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
To teraz Powinieneś napier...ć kamieniami co tydzień w dzwonek sąsiada.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Jestem w szoku, ze widzę tyle zdjęć jednocześnie w Twoim wykonaniu. Bardzo ciekawe miejsce i fotki. Pozdrawiam i czekam na więcej :roll:
Wywaliłem z galerii takie niewiadomoco:mrgreen::mrgreen:
Róże trzy z "Botanika"+ jedna:grin:
róża1
Załącznik 49817
róża2
Załącznik 49818
róża3
Załącznik 49819
róża4
Załącznik 49822
Dodatek najlepszy ale cieszą oko żywe kolory:-P
Piękne różyczki, tylko takie jakieś przemijające.
Nie jestem specjalistą od kwiatów (choć też kilka popełniłem :)) ale powiem tak: szału nie ma :-P
Róże pokazane poprawnie ale kadry jakieś niedopracowane. Za szeroko (róża 4) i jeszcze ucięte listki (róża 1, róża 2).
Fajny kadr na róża 3 ale tło MZ rozprasza.
Saboorku, tym razem musze przyznac, ze calkowicie sie zgadzam z Helmuthem :-P