Aha, nie wiedziałem, że forum ma "wtyczkę" u Olka :cool: To w takim razie to b. cenna informacja...
Wersja do druku
To normalna cena.
grizz ma chyba na myśli 14-42 w wersji mikro (do Pena), a muszyk i Magnesus wersję do "dużego" 4/3 - stąd nieporozumienie
Nie. Mam namysli 14-42 do 4/3 - cena w cenniku zawsze była zkosmosu.
Tego szkła nikt nie kupuje ze sklepu, tylko albo w kicie, albo z drugiej ręki.
Wrócę do głównego tematu wątku ... co się bardziej opłaca wziąć biorąc pod uwagę tylko cenę ? Fl-36 czy HLD-4 ?
Kupiłem obiektyw 7 paździenika, wypełniłem poprawnie formularz na stronie Olka, a na potwierdzającym wydruku jest data 10/07/2009. Tam mają taki dziwny system zapisu daty? Czy to jakiś błąd na stronie? I druga sprawa, pisza by przeslać kod kreskowy. A na opakowanu mam ich więcej 1 nalepiony nalepką u góry opakowania i jeden wydrukowany na spodzie. Pośle pewnie obydwa dla świętego spokoju.
Fajnie, że promocja jest do końca stycznia. Może do tego czasu stanieje.
Chociaż zaraz po tym jak weszła, z allegro zniknęły nówki za 2xxxzł, a są za 3xxxxzł...
A choćby tu
http://www.allegro.pl/item758318598_..._warszawa.html
Ale ja zrobiłem inaczej: zadzwoniłem do sklepu w mojej wsi, zapytałem o cenę, stwierdziłem ze drogo i po krótkim targowaniu z 240 zjechałem na 199 czyli tyle ile na aukcji+przesyłka.
Co do cen- EUR znowu jest po prawie 4,30 i na jakieś obniżki raczej bym nie liczył.
Kupować E-30 czy czekać na koniec października by mieć pewność, że Olympus nie pokaże E-3 mark II? :)
Obiecujesz?
Cena nie drgnęła, obserwuję ją cały czas.
Do końca świata i jeden dzień dłużej ;)
Czekać, codziennie sprawdzając na skąpcu, czy przypadkiem ceny nie drgnęły o złotówkę lub czy przypadkiem nie pojawiła się jakaś nowa plotka o następcy bądź jakimś innym genialnym wynalazku konkurencji, obgryzając przy tym paznokcie aż do kości i tracąc czas na kolejne gdybania na forach? A może lepiej już teraz cieszyć się sprzętem i świetnymi zdjęciami, jakie dzięki niemu można zrobić? Cholercia, to ci dopiero dylemat... ;)
Czy promocja dotyczy tylko samego body E-30 czy zestawów z obiektywem (z np. E-30 + Zd 14-54) również ?
Zestawów kitowych również dotyczy.
A ja też się przymierzam do E30, ale nie mam parcia i mogę czekać, mam dwa aparaty w tej chwili, więc fotki robić mogę. Ciekaw jestem, czy tylko przed świętami ceny nie wzrosną?
Witam wszystkich.
Jest to mój pierwszy post na OC.
Mam pytanie odnośnie tej promocji E-30 + FL-36R;
kupowałbym na f-rę czy kopia f-ry ędzie uznawana w tej promocji.
pozdrawiam
Jutro może padać. Zastawiam się czy zabrać płaszcz, czy parasol, czy może nic?
Na jesieni zazwyczaj pada, ale czasem pojawia się słońce. Uważnie dobieraj garderobę bo nigdy nie wiadomo jaka będzie pogoda. To znaczy może padać, ale też może świecić słońce.
Czy ktoś już dostał cashback z tej promocji? Czy podane kwoty są 'netto' czy 'brutto' - chodzi mi o to czy podlegają jakimś podatkom, cłom, VAT'om, PIT'om itp
Kupiłem E-620 w promocji, zarejestrowałem produkt 8-go października, dzisiaj - 22-go dostałem od Wujka Olka akumulatorek. Dziękuję bardzo i gratulacje :)
No ja właśnie też dzisiaj dostałem akumulatorek :)
Ja również nie mogłem się doczekać i zamówiłem E30 widząc jak egzemplarze w dobrej cenie znikają. Doszło do tego, że za cenę około3200 zł kupiłem razem z kitem, którego gdzieś opchnę. Parę tygodni temu chciałem kupić samo body poniżej 3000, czekałem, czekałem aż się okazało, że brak już w sprzedaży. Co ciekawe kupując przez internet z opcją odbioru w sklepie mam ten zestaw taniej jak samo body kupowane bezpośrednio w sklepie.