Malunki świetne, pojazd kojaży mnie się z Chinami albo Indiami :)
Wersja do druku
Malunki świetne, pojazd kojaży mnie się z Chinami albo Indiami :)
cudowne budynki !!!!!!!!!
przepięknie pomalowane :) :) :)
Zaległości odrobione, warto było zajrzeć - ciekawe miejsca, super relacja :grin:
Ładne kardy zwłaszcza te przyrodniczo - krajobrazowe. Obejrzałem z przyjemnością.
Dziś zaprezentuje zdjęcia z plaży Putzu Idu. Piasek jest tam niczym mąka. Dzieci miały frajdę ale ja czyszcząc aparat i torbę już nie. Zdjęcia robiłem E1. Lubie od czasu do czasu z sentymentu popstrykać dziadkiem. Ostatnie Trzy zdjęcia są z Stagno Sale Porcus. Niestety w południe jak przejeżdżaliśmy to upał był aż unosiło się gęste powietrze.
Zdjęcia: 55, 56, 57, 58,
59, 60, 61, 62.
Przejrzalem watek, cudne zdjecia uliczek i nie tylko.
Fascynuje mnie jedna rzecz...Sardynia,Szkocja,Grecja itd, itp...że niby u sąsiada trawa zieleńsza ???
Strusie...;) :) , fajne. Ja pamiętam w Łebie jak mnie zapiaszczyło kilka lat temu... do tej pory na statywie gdzieś w zakamarkach ze smarem ziarenka piasku znajduje, o dziwo w torbie nie :) ,wszystko się udało wysypać :grin: . Mam nadzieję że sprzęt Ci działa cały dalej dobrze :)
robtor - Działa E1 i 14-54 na plaże jest idealne.
tropic - pamiętam jak parę lat temu byłem na Zakintosie (Grecja). W autokarze z lotniska przewodniczka mówiła, ze jest to najbardziej zielona wyspa Gracji. Cały czas patrząc przez okno mówiłem do żony gdzie jest tu ta zieleń. Z Sardynią podobnie.