Fakt.
Nie ma sprawy, mam jeszcze sporo do kupienia ;)
Ale już w przyszlym roku...
Wersja do druku
Fakt.
Nie ma sprawy, mam jeszcze sporo do kupienia ;)
Ale już w przyszlym roku...
Oooo... i o to chodzi ;-)Cytat:
Zamieszczone przez fotozakupy.pl
Prośba... podpisuj się z imienia jeśli nie jest to problem bo jakoś tak niefajnie zwracać się do Ciebie fotozakupy.pl ;-)
Informacji ani dobrych ofert nigdy dosyć. Zwłaszcza ofert.Cytat:
no jeżeli administracja nic na przeciwko mieć nie będzie, to my skromni użytkownicy juz na pewno nie :) Pewnie to marzenie ale gdyby się udało zakupy w OJ realizować przez wasz sklep problem z FV byłby rozwiązany....Cytat:
a wracając do meritum czy ktoś sie orientuje czy zwrot 360zł wyłącza możliwość wystawienia FV? Myślę, że nie ale dla pewności... ;)
oczywiście że nie, przecież najpierw kupujesz a potem masz zwrot kasy, więc jak kupisz na FV to nie każą Ci jej przecież zamienić na paragon :DCytat:
Zamieszczone przez Switch
Napiszcie tylko gdzie je zamieszczać ? w forum "E-System" czy w "Pozostałe"Cytat:
Zamieszczone przez pafcio
Mateusz
1. Promocja nie wyklucza wystawienia FVCytat:
Zamieszczone przez willow32
2. jedyne Olympus może w regulminie promocji wykluczyć firmy określając że promocja dotyczy konsumentów (mam nadziej że tak nie będzie)
3. Zwracam uwagę, na Urząd Skarbowy - poprawne księgowanie tej kwoty 360zł jak ekstra przychodu który w mojej ocenie powinien podlegać opodatkowaniu no i problem VAT'u
ale to juz temat dla księgowych ;)
Tak sobie czytam wypowiedzi Oleryka i komentarze innych i dochodzę do wniosku że problemem nie jest oferta fotozakupy.pl tylko PR wobec klienta.
To jak z klientami piekarni: jak postawią zakaz zatrzymywania to ci co zawsze przyjeżdżali po bułki i tak zatrzymają się tam gdzie zwykle, bo zawsze tak robili a właściciela znają więc nie może im zwrócić uwagi, bo się obrażą.
Po prostu niezależnie od tego czy klient zapytał jednym zdaniem czy wypracowaniem lepsza jest odpowiedź w stylu:
"Szanowny Panie Kliencie, jesteś naszym dobrem nieocenionym bo dajesz nam chleb i dach nad głową, a my za to będziemy całować Cię po rączkach, mówić och i ach i zrobimy ci dobrze jak tylko się da. Niestety w tym przypadku już bardziej dobrze się nie da, ale w zamian możemy taniej sprzedać to i to to, o 1zł taniej za litr bo cenimy sobie naszych wiernych klientów. Możesz też zostawić swoje namiary a jeśli będzie jakaś promocja to powiadomimy najpierw właśnie Ciebie, bo zostawiasz u nas co kwartał tyle a tyle, a to dla nas ważne."
I wtedy największy twardziej mówi dobra, tym razem odpuszczę, ale faktycznie tą kartę 4GB wezmę bo darmowa wysyłka to rzadko się zdarza. I już jest fajnie.
Po prostu przyzwyczailiśmy się do dopieszczania przez handlowców, i nawet czasem lubimy zapłacić więcej, ale żeby choć troszkę indywidualnego podejścia okazała druga strona.
A z drugiej strony, fotozakupy.pl są ok, też chętnie poczytam o promocjach dla OlyKlup.
Pozdrawiam, i sorry że przydługie
Kupowałem kiedyś 2 aparaty w fotozakupach, sprzęt ok, dobry kontakt, szybka wysyłka.
Ceny mają jedne z niższych na rynku, podobnie jak Agito.pl.
Jedynie co mnie zdziwiło to fakt, że na oryginalnej gwarancji Canona pisało ONLY US & CANADA.
Gdyby kolega z fotozakupy.pl wyjaśnił mi o co chodzi, byłbym wdzięczny.