Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Jarema Dodałem się również. Czuj się dodany! :-)
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Czuj się dodany! :-) I hasło znaj: Czuj duch!
Ok będę pamiętał. A jakie wrota te hasło otwiera?:)
Cytat: Zamieszczone przez Jarema Ok będę pamiętał. A jakie wrota te hasło otwiera?:) Musisz przez lewe ramie splunac i szybko powtorzyc --Jola lojalna Jola nielojalna.Czasem trzeba cztery razy.
Cytat: Zamieszczone przez Jarema Ok będę pamiętał. A jakie wrota te hasło otwiera?:) Noo... dziewiąte.
Cytat: Zamieszczone przez petreq Dzisiejszy motyw przewodni dnia... kawa... Boshshsh, nawiedzony jakiś czy co? Kawa w sobotę??? Ja to zazwyczaj wódeczkę tudzież wino :mrgreen: Cytat: Zamieszczone przez Saboor Morderca Pustych Wierszy i Kolumn(takie MPWiK) Z kanałów nadajesz :-P:wink: P.S. Kurdę, przeoczyłam że to tyczyło się wczorajszego dnia. Cyknęła bym fotę z babskiej imprezy :roll:
Cytat: Zamieszczone przez Lolita Z kanałów nadajesz :-P:wink: zszedłem do podziemia. Cytat: Zamieszczone przez Lolita P.S. Kurdę, przeoczyłam że to tyczyło się wczorajszego dnia. Cyknęła bym fotę z babskiej imprezy :roll: No i trza było!
Cytat: Zamieszczone przez Saboor No i trza było! Ano, trza ale jak się jest gamoniem...
Cytat: Zamieszczone przez Lolita Ano, trza al. jak się jest gamoniem... Gamonitą coś jak Lolitą. :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Lolita Boshshsh, nawiedzony jakiś czy co? Kawa w sobotę??? Ja to zazwyczaj wódeczkę tudzież wino :mrgreen: No jestem... :mrgreen: