2 załącznik(ów)
Odp: "Blachy, płatki i inne przypadki" czyli robtor love story
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Sserpentynki dwie
To jest SSSSSSSSS jak SSerpentynki :)
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Płyną Dunajcem...
tak ze dwie godzinki później i mogłbys mi portreta walnąć
3 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
tak ze dwie godzinki później i mogłbys mi portreta walnąć
Ach, dwie godzinki później już w domciu byłem :) , ale gdybym wiedział że taka okazja się trafi to bym poczekał ;) :)
2 załącznik(ów)
Ładne widoczki. Widzę, ze wędrowałeś dobrze znaną mi trasą. Już kilka razy zaliczałem: Krościenko-Trzy Korony-Sokolica-Krościenko. Niewiele brakowało, a w ten weekend też byłbym tam ponownie. Pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
jaclas
Ładne widoczki. Widzę, ze wędrowałeś dobrze znaną mi trasą. Już kilka razy zaliczałem: Krościenko-Trzy Korony-Sokolica-Krościenko. Niewiele brakowało, a w ten weekend też byłbym tam ponownie. Pozdrawiam.
Na Trzech Koronach nie byłem juz chyba z 5 latek, najwyższy czas był odwiedzić :) , nie wiem czy kojarzysz taką starszą Panią handlującą kompocikiem i innymi napojami na szlaku z Krościenka na 3K? Stały punkt chyba miała na rozgałęzieniu szlaków na Sokolice i 3K :)
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Na Trzech Koronach nie byłem juz chyba z 5 latek, najwyższy czas był odwiedzić :) , nie wiem czy kojarzysz taką starszą Panią handlującą kompocikiem i innymi napojami na szlaku z Krościenka na 3K? Stały punkt chyba miała na rozgałęzieniu szlaków na Sokolice i 3K :)
Spotykałem tam taką kobietę. Jednak przyznam, ze nigdy nie skusiłem się na konsumpcję:) Jeżeli chodzi o higienę, to było trochę hardkorowo.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
jaclas
Spotykałem tam taką kobietę. Jednak przyznam, ze nigdy nie skusiłem się na konsumpcję:) Jeżeli chodzi o higienę, to było trochę hardkorowo.
Kompot albo maślanka :grin: , grzecznie podziękowaliśmy. Starsza kobieta, chyba sama tam nie przychodzi z tym swoim kramem, jak wracaliśmy dorwała wycieczkę szkolną, ciekawe czy wszyscy doszli na te 3K :lol:
Niestety fotka mi nie wyszła ale grupę widać
xxx ;) :)
Załącznik 120284