Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Saboor A skąd Ty wiesz, co gnu ma pod tą żółtą piżamką?? :razz: :mrgreen: GNU się pisze jak już :evil:
Cytat: Zamieszczone przez hades To co Bogdan, zmieniamy? Nieee. Zresztą Arkowi chodziło o byczka GNU w avatarze. Tak mi się widzi w każdym razie :) A do Bodzipa ludzie się przyzwyczaili i ja też :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta GNU się pisze jak już :evil: No to Masz: GNU i się pytam: zaglądałeś po te piżamkę, mądralo? :mrgreen: ---------- Post dodany o 11:39 ---------- Poprzedni post był o 11:38 ---------- Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Nieee. Zresztą Arkowi chodziło o byczka GNU w avatarze. Tak mi się widzi w każdym razie :) A do Bodzipa ludzie się przyzwyczaili i ja też :mrgreen: Czyli Ty zaglądałeś!:idea: Świntuch!:mrgreen:
Szlafroczek GNU jest oznaką emancypacji i wolnostanowienia :) Tam jest jeszcze naszywka, ale nie widać.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor No to Masz: GNU i się pytam: zaglądałeś po te piżamkę, mądralo? :mrgreen: Od zaglądania pod szlafroczek Bodzipa, to jest Marysia :p Cytat: Zamieszczone przez Saboor Czyli Ty zaglądałeś!:idea: Świntuch!:mrgreen: On pod swój też może. Tak jak Ty pod swój beret ;):p
Cytat: Zamieszczone przez ahutta On pod swój też może. Tak jak Ty pod swój beret ;):p No, taaki akrobata,:shock: to ja nie jestem. :mrgreen: