Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Wolę mojego kanapowca :D Mówisz? Nie zapija sokiem z buraków? :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Mówisz? Nie zapija sokiem z buraków? :mrgreen: Nie, ale żeby nie było, to w jego karmie jest pulpa buraczana.
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Nie, ale żeby nie było, to w jego karmie jest pulpa buraczana. No ta.. taka karma. Pies polny, czytałeś żywi się sfiesz pokarm. Wiki jak Discovery mądra rzecz. 2 zdjęcia w DITL'u Śpicie??
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Każda temperatura poniżej 200C to pomyłka natury.:evil: O, tak popieram, popieram. :) ---------- Post dodany o 16:22 ---------- Poprzedni post był o 16:22 ---------- Cytat: Zamieszczone przez Saboor 2 zdjęcia w DITL'u Śpicie?? Zamarzli...
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Załącznik 108991 Jak kiedyś będę kupował to dokładnie takiego ;-)
Cytat: Zamieszczone przez pers Jak kiedyś będę kupował to dokładnie takiego ;-) Będziesz zadowolony. 2 zdjęcia w DITL'u Śpicie??
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Będziesz zadowolony. 2 zdjęcia w DITL'u Śpicie?? Matryca w tej temperaturze odmawia posłuszeństwa ;) Nie wiem jak u Was, ale u mnie w instrukcji pisze temperatura pracy: 0-40oC.
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Matryca w tej temperaturze odmawia posłuszeństwa ;) Nie wiem jak u Was, ale u mnie w instrukcji pisze temperatura pracy: 0-40oC. Trzeba jakoś zmotywować ją do pracy. 2 zdjęcia w DITL'u Śpicie??
Dodałem zdjęcie, miękcy jesteście :P, na trasie miałem -17 na miejscu -13, zamarzły tylko spryskiwacze :P
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Trzeba jakoś zmotywować ją do pracy. Zdjęcia pod kołdrą? Cytat: Zamieszczone przez Saboor 2 zdjęcia w DITL'u Śpicie?? Jakie dwa?