Odp: M.Zuiko Digital 9mm f/8,0 BCL-0980 czyli obiektyw rybie oko / Dekielek od Olympu
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
Nie do końca rozumiem, co masz na myśli.
Lampy z zoomem, oferują np FL-600R standard pokrywa obiektyw 12mm, z nasadką rozpraszającą pole widzenia obiektywu 8mm.
To przy błysku bezpośrednim, a przy odbiciu od sufitu powinno doświetlić szerszy kadr.
Dokładnie o te 8 mm o których piszesz mi chodziło choć myślałem ze to właśnie 9mm.
Odp: M.Zuiko Digital 9mm f/8,0 BCL-0980 czyli obiektyw / Dekielek od Olympusa - zapow
Ma ktoś już to cudo? bo myślę nad zamówieniem :)
Odp: M.Zuiko Digital 9mm f/8,0 BCL-0980 czyli obiektyw / Dekielek od Olympusa - zapow
Dostępność najwcześniej za 3 tygodnie.
Odp: M.Zuiko Digital 9mm f/8,0 BCL-0980 czyli obiektyw rybie oko / Dekielek od Olympu
1 załącznik(ów)
Właśnie otrzymałem ostatnie zamówienie z starego systemu OJ - w tym dekielek ;-). Pierwszy strzał z ręki przez okno 1/100s :
Jak czas i pogoda pozwoli to może przejdę się dzisiaj i zrobię parę fotek testowych jeśli ktoś zainteresowany.
Cytat:
Zamieszczone przez
POLM
Jak czas i pogoda pozwoli to może przejdę się dzisiaj i zrobię parę fotek testowych jeśli ktoś zainteresowany.
Bardzo zainteresowany. Wrzuć jak możesz gdzieś zdjęcia w pełnej rozdzielczości, ew. RAW-y.
Cytat:
Zamieszczone przez
POLM
Przyłączam się do listy zainteresowanych. Nie stać mnie na jakieś drogie UWA i fajnie byłoby wiedzieć czy dekielek jest warty posiadania zastępczo...
Cytat:
Zamieszczone przez
jekl
Nie stać mnie na jakieś drogie UWA
Samyang 7.5mm f/3,5 + b. dobre profile do prostowania (gdzieś linkowałem w wątku tego fisza).
11 załącznik(ów)
Zgodnie z obietnicą kilka mniej lub bardziej przypadkowych kadrów nowym dekielkiem Olympusa. Dla zainteresowanych mogę wysłać Raw-y - (wetransfer.com czy gdzieś zamieścić ?). Ewentualne zapotrzebowanie na priv.
Załącznik 114909Załącznik 114918Załącznik 114917Załącznik 114916Załącznik 114915Załącznik 114914Załącznik 114913Załącznik 114912Załącznik 114911Załącznik 114910Załącznik 114919