Odp: Rafałowe pierwsze kroki
Cytat:
Zamieszczone przez
RafalK
Było więcej fotek ale wszystko ruszone, to jedno podpierane na stole, reszta na kolanie ;)
Z braku laku dobry kit ...
Ja bardzo przepraszam, ale dlaczego użyłeś ISO 200 i przesłonę f=8 ? :roll: - nie dziw że poruszone.
E-620 daje ładny obrazek na ISO 640 lub nawet 800. Przysłona 3,5 spokojnie wystarczy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ja bardzo przepraszam, ale dlaczego użyłeś ISO 200 i przesłonę f=8 ? :roll: - nie dziw że poruszone.
E-620 daje ładny obrazek na ISO 640 lub nawet 800. Przysłona 3,5 spokojnie wystarczy.
Moze bal sie o GO??Osobiscie bym na 5,6 zjechal i iso podbil.
Ale to swiatlo co tam bylo to bym wyciagnal bardziej.O takZałącznik 110940tak szybko
... ech muszę tam wrócić i pokombinować
Mirek54 - Czarodzieju, jak Ty to robisz?
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
Mirek54 - Czarodzieju, jak Ty to robisz?
Siedzi przy kompie cały czas to i z nudów się nauczył......:grin:
1 załącznik(ów)
Ja bym poszedł w tym kierunku
Załącznik 111023
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Ja bym poszedł w tym kierunku
Tak na zimno?
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Tak na zimno?
Jak zimno, jak piec kaflowy stoi? ;)
A na poważnie, u babki od mojej żony piec kaflowy jeszcze stoi i kafle są właśnie takie wpadające w taki beżowo-kremowy kolor. Natomiast stół i krzesła przypominają mi jako żywo te, które u mojej babci były i one były na biało pomalowane.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Jak zimno, jak piec kaflowy stoi? ;)
A na poważnie, u babki od mojej żony piec kaflowy jeszcze stoi i kafle są właśnie takie wpadające w taki beżowo-kremowy kolor. Natomiast stół i krzesła przypominają mi jako żywo te, które u mojej babci były i one były na biało pomalowane.
Taka była moda, na ten czas.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Taka była moda, na ten czas.
Na ten czas......
Wojski chwycił na taśmie przypięty róg bawoli, długi i cętkowany niczym wąż boa.... czy jakoś tak....:roll:
Młodzi już nie będą wiedzieć o so chodzi, bo "Pana Tadeo" wycofali ze szkół.
Dobrze, że jeszcze w sklepach z monopolem można go kupić i poczytać... Ech.... teraz jakieś te "czytadła w tych sklepach.... kiepskie.:wink:
Można tylko patrząc na opakowanie powiedzieć "...mordo ty moja...