4 załącznik(ów)
Odp: jackowlew Open Skies
Ad 25 Twoja perspektywa - rozumiem że taki widok z miejsca pracy. Głośno tam ? Można powiedzieć ile taki lot przeciętnie lub maksymalnie trwa? ( Rozumiem, że nie tankujecie w powietrzu ;) ).
Interesująco wygląda budowla na 23, ale nie mam pomysłu co to być może. No i wyrobisko ( kopalnia ) na 24 ciekawie z takiej perspektywy się prezentuje.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
Ad 25 Twoja perspektywa - rozumiem że taki widok z miejsca pracy. Głośno tam ? Można powiedzieć ile taki lot przeciętnie lub maksymalnie trwa? ( Rozumiem, że nie tankujecie w powietrzu ;) ).
Nie nie tankujemy w powietrzu:)Czy głośno da się wytrzymać można normalnie rozmawiać.Tak taki mam widok:) Ile trwa lot min 4h max 5h,a takich lotów wykonujemy po 2 dziennie.
Cytat:
Zamieszczone przez
jackowlew
Czy głośno da się wytrzymać można normalnie rozmawiać.
Czyli szef nie lata z Wami.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Czyli szef nie lata z Wami.
Zawsze jest z nami:)
Cytat:
Zamieszczone przez
jackowlew
Nie nie tankujemy w powietrzu:)
brednie !!!!
na UA po prostu się nie da (łoją ino furczy) !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
Slawec
brednie !!!!
na UA po prostu się nie da (łoją ino furczy) !!!
Co Ekspert, to Ekspert! Szacunek Slawec, fajnie że nie zapominasz o forum i kolegach.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
Interesująco wygląda budowla na 23, ale nie mam pomysłu co to być może. No i wyrobisko ( kopalnia ) na 24 ciekawie z takiej perspektywy się prezentuje.
Jeżeli chodzi o wyrobisko nr 24 to mi kojarzy się ono z kamieniołomem. Co zaś tyczy się numeru 23, to istotnie ciekawe czym jest obiekt w dole kadru, być może jackowlew napisze (o ile pamięta) nad jakim miastem robił tę fotę - byłoby wtedy łatwiej to ustalić.
Cytat:
Zamieszczone przez
Operator
być może jackowlew napisze (o ile pamięta) nad jakim miastem robił tę fotę - byłoby wtedy łatwiej to ustalić.
Myśle że to okolice lub sam Kijów.