Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Lolita No i ja cosik wrzuciłam ;) Młodzi OlyTalibowie wylądowali w DITL :mrgreen: Strasznie ten mój Paweł wyszedł :D
Cytat: Zamieszczone przez Gusia Strasznie ten mój Paweł wyszedł :D No co Ty? Wie chłop co dobre. :-D
Cytat: Zamieszczone przez Gusia Strasznie ten mój Paweł wyszedł :D Ooooooo, no wiesz! Całkiem mu do twarzy w kurtce BuBu ;) Witaj na forum :mrgreen:
Ja tu muszę małżonce cały czas linki z forum na gadulcu podsyłać, żeby sobie pooglądała, bo jak na razie to tylko wchodzi i tajniacko sobie ogląda :p
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Ja tu muszę małżonce cały czas linki z forum na gadulcu podsyłać, żeby sobie pooglądała, bo jak na razie to tylko wchodzi i tajniacko sobie ogląda :p Trochę pozagląda i foty zacznie wrzucać. :-D
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Trochę pozagląda i foty zacznie wrzucać. :-D Byle nie z alkowy :mrgreen:
byle z Waszej
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Byle nie z alkowy :mrgreen: Alkomany, Alkomaty, Alkoholicy nic mi nie pasuje... no Ci od alkow, jak się zwą?
Purytanie :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Purytanie :mrgreen: Przesstań, to wcale nie jest śmieszne...............:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: