Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Nie byłaś jeszcze w Tatrach? :shock: się nie złożyło :|
Cytat: Zamieszczone przez edorka się nie złożyło :| Weźmiemy na Kościelec, tam jest duuuużo powietrza :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Nie byłaś jeszcze w Tatrach? :shock: Przecież widać w awatarku, woli leżeć na trawce niż deptać pod górkę. :-D
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Weźmiemy na Kościelec, tam jest duuuużo powietrza :mrgreen: wystarczy mi płuc? :roll: Cytat: Zamieszczone przez henry1 Przecież widać w awatarku, woli leżeć na trawce niż deptać pod górkę. :-D lubię leżeć, nie powiem... :-P a kto nie lubi? ;) a do Tater nie po drodze mi było dotąd. :roll:
Cytat: Zamieszczone przez edorka lubię leżeć, nie powiem... :-P a kto nie lubi? ;) Kurde, musiałem się w język ugryźć :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Kurde, musiałem się w język ugryźć :mrgreen: a nie boli Cię? bo to chyba już któryś raz dziś... :roll::grin:
Cytat: Zamieszczone przez edorka a nie boli Cię? bo to chyba już któryś raz dziś... :roll::grin: No taki dzień :) Bo ja to zawsze coś palnę :D
Cytat: Zamieszczone przez edorka wystarczy mi płuc? :roll: O tak, będziesz się tak darła.... tam się dłuuugo spada :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip O tak, będziesz się tak darła.... tam się dłuuugo spada :mrgreen: ale ja nie chcę spadać :roll: ja chcę wchodzić... na szczyty :-P ---------- Post dodany o 20:29 ---------- Poprzedni post był o 20:29 ---------- Cytat: Zamieszczone przez ahutta No taki dzień :) Bo ja to zawsze coś palnę :D mnie się podoba jak coś palniesz :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez edorka mnie się podoba jak coś palniesz :mrgreen: Proszę bardzo ;) Cytat: Zamieszczone przez edorka ja chcę wchodzić... na szczyty :-P A wystarczyło napisać "lubię szczytować" ;)