Wersja do druku
Mamy już 26 udziałowców.
Cytat: Zamieszczone przez jarek_gd Mamy już 26 udziałowców. Liczyć nie umiesz ;)
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Liczyć nie umiesz ;) Ale zauważyłem, że Ty się mnie czepiasz :twisted: Kolejno odlicz!
Cytat: Zamieszczone przez jarek_gd Ale zauważyłem, że Ty się mnie czepiasz :twisted: Ja :shock: Gdzie :shock: Kiedy :shock: Ktoś tu chyba jakieś plotki rozsiewa ;) A btw. cyzby był rekord??
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Liczyć nie umiesz ;) On Ci serce na tacy w DITLU niesie a Ty mu jeszcze wymówki za jakieś cyferki robisz? ;) :)
Cytat: Zamieszczone przez CzaRmaX On Ci serce na tacy w DITLU niesie a Ty mu jeszcze wymówki za jakieś cyferki robisz? ;) :) "Z piersi młodej się wyrwało, W wielkim bólu i rozterce I za wojskiem poleciało, Zakochane czyjeś serce." Matko ratuj, aż takiego poświęcenia to nie wymagam :D Tym bardziej na tacy :D Saboor zrób coś z tym, bo się tu już organami zaczynamy rzucać :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta "Z piersi młodej się wyrwało, W wielkim bólu i rozterce I za wojskiem poleciało, Zakochane czyjeś serce." Matko ratuj, aż takiego poświęcenia to nie wymagam :D Tym bardziej na tacy :D Saboor zrób coś z tym, bo się tu już organami zaczynamy rzucać :mrgreen: To już jakiś rasizm jest. Dlaczego "z młodej piersi" miało się wyrwać? To ze starych piersi, to już się nie wyrywa, tak?!
Cytat: Zamieszczone przez jarek_gd To już jakiś rasizm jest. Dlaczego "z młodej piersi" miało się wyrwać? To ze starych piersi, to już się nie wyrywa, tak?! A to byś autora musiał zapytać :)
Cytat: Zamieszczone przez ahutta A to byś autora musiał zapytać :) Nie omieszkam, przy najbliższej sposobności :lol:
A to możesz mieć problem http://www.jaroslaw.pl/images/photos...cc763a9624.jpg