Fajne te zabawy - POZWALAM częściej Ci się tak bawić hihi ;) :). Mam prośbę dałbyś jeszcze raz radę powtórzyć 13'stkę ale tak by ostrość była tez na łodyżkach?
Wersja do druku
Fajne te zabawy - POZWALAM częściej Ci się tak bawić hihi ;) :). Mam prośbę dałbyś jeszcze raz radę powtórzyć 13'stkę ale tak by ostrość była tez na łodyżkach?
@Lilen: sympatyczne ujęcia - niby proste, ale coś w sobie mają :)
poza 13, jeszcze 14 i panoramka z 17
czylii podsumowując - stokrotki i żółciutki kolor rulezzz
CzaRmaX, dzięki za pozwolenie :D, kolejną zabawę planuje po urlopie bo na urlopie mam zamiar focić sceny zastane :), może wtedy powtórzę ujęcie na Twoją prośbę chociaż mi ta nieostrość łodyg odpowiada.
Dzięki pozostałym za dobre słowo.
No to teraz z innej bajki ale dalej kolorowo.
18. Zachód słońca.
Byłoby idealne, gdyby te postaci po bokach nie były tak ordynarnie poucinane. Może dało się wyczekać, aż się ludzie poprzesuwają? Ale poza tym bajka :D
Wow:shock: Rewelacja, bylem tak zapatrzony w zdjecie, ze nawet nie dostrzeglem tego o czym pisze realnasty.. ale rzeczywiscie jak teraz patrze to ma racje.
Mimo wszystko i tak zdjecie przepiekne.
Ładne panowanie nad kolorem. Realnasty słusznie prawi :-) ale nawet ten kadr przycięty poprawnie zyska dodatkowo na odbiorze ;-)
Może i Realnasty dobrze prawi ale na wybrzeżu było tysiące ludzi. Może jakbym poczekał do północy to mógłbym wybierać kto jest w kadrze a kogo nie ma ale niestety o północy z zachodem słońca kiepsko :D, może jednak faktycznie można by przyciąć w postprodukcji.
naprawdę kolorystycznie fota wymiata :)
kadrowo - realnasty mądrze gada
tylko zastanawiam się czy cięcie nie zaburzy ładnych łuków kolorystycznych na niebie (przynajmniej ja taką niby winietę tam dostrzegam...