Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
To tym bardziej kicha :wink:
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Motylek #8
---------- Post dodany o 14:21 ---------- Poprzedni post był o 14:14 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
To tym bardziej kicha :wink:
Więc jak robić to lepiej???
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Motylek #8
wow, no dobrze że podpisałaś bo byłbym nie zauważył :/
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
nie rozumiem skąd ta złośliwość...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Więc jak robić to lepiej???
Szczerze to nie wiem, jakoś nie umiem sobie wyobrazić pracy nad zdjęciem poprzez Fb :???: A o tablecie pisałem wyżej....
Sorry...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Wiesz czasami i ze złośliwych komentarzy można wyciągnąć lekcje. Na tym zdjęciu motylek na pewno nie jest głównym tematem. Jeżeli chciałaś aby nim był to trzeba było to zdjęcie zupełnie inaczej skomponować.
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
To nie jest złośliwość :) po prostu motylek zlewa się z tłem, jest malutki, białe kwiatki mocniej wzrok przyciągają a przede wszystkim ja do tych spostrzegawczych nie należę :)
ok... teraz rozumiem przesłanie...
Co do tego jak lepiej obrabiać zdjęcia na tablecie to jedyne co mogę Ci doradzić to odszukać wątku o tabletach lub założyć nowy dot. programu do obróbki na androida. Na naszym forum jest kilka osób, które od czasu do czasu pracują na tym systemie ale niekoniecznie odwiedzą Twój watek. Jak napiszesz w już istniejącym wątku dot. tabletów lub założysz nowy to masz większe szanse, że ktoś doradzi.
https://forum.olympusclub.pl/threads...767#post946767
wątek dot. tabletów i systemu android :) dzięki pers