Jestem, jestem, bez Was już żyć nie mogę - kolejny nałóg :)
Dondra najdalej wysunięty na południe port Sri Lanki, miejsce wypadów na delfiny i wieloryby.
Wersja do druku
Jestem, jestem, bez Was już żyć nie mogę - kolejny nałóg :)
Dondra najdalej wysunięty na południe port Sri Lanki, miejsce wypadów na delfiny i wieloryby.
Chyba nigdy nie spełnie tego marzenia, mieć własne zdjęcie wieloryba, jego charakterystycznego ogona wystającego z wody (i to z małą rybką przyczepioną do skóry). Delfin i wielkiryb - świetne.
Choć na jednym zdjęciu (4) widać że słońce też potrafiło zawieźć w tamtym rejonie.
Wieloryba.... chyba za dużo powiedziane - jego ogonek. Dodam jeszcze, że na ostatnim zdjęciu, najzwyczajniej w świecie zrobił piękną kupę - widać że lubi kryla:grin:
Za to kwiatki , jest ich mnóstwo.
"Wierybole" fajne :D To ostatnie czerwonawe to ja myślałem że krew jakaś, a tu popatrz - takie prozaiczne "coś" :mrgreen:
Kwiatki miodzio - takie nie "nasze" :)
Lisiajamka nam tu egzotykę przybliża. Płetwa wieloryba super - uchwycił świetnie jak woda z niej spływa. A kwiatki ..cóż - zawsze wspaniałe! Pozdrawiam
Mirek54 od razu czarne deski by dookoła kwiatka ustawił i oświetlenie:mrgreen:
Kwiatek ten chciałbym szczególnie wyróżnić - plumeria - flower temple. Już blisko 1500 lat temu nałożnice króla Kassapy nęciły kwiatkami swymi... i plumeri, widać to na przepięknych freskach w Sigiriji.