Odp: Nowe ploty o nowym korpusie
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
To ja obstawiam 3200 zł za standard. Może nieco więcej.
Spoko, będzie w cenie plecaczka... :P
Cytat:
Zamieszczone przez
Janko Muzykant
Spoko, będzie w cenie plecaczka... :P
Chyba nie myslisz o Olsenie??
Co do napisu z liczba 14 to mniej wiecej znaczy cos jak "po 14 latach rozwoju technologii powstal aparat nowej generacji" :)
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Co do napisu z liczba 14 to mniej wiecej znaczy cos jak "po 14 latach rozwoju technologii powstal aparat nowej generacji" :)
To nie jest żadne ''czternaście'', tylko chińska litera oznaczająca seks :)
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Nareszcie puścili odrobinę pary o nowym E-korpusie. Jestem nań chętnym, jaki by on nie był...
Szkoda że tyle czasu zajęło im to myślenie: wypuścić coś dla 4/3 czy też nie wypuścić.
Byleby tylko nowy korpus nie popierał ostrzenia po fazie bo znowu będę musiał nosić te ciężkie szkła z 4/3 ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
droplet
Byleby tylko nowy korpus nie popierał ostrzenia po fazie bo znowu będę musiał nosić te ciężkie szkła z 4/3 ;-)
Ja tam bym chetnie ponosil takie 14-35 f/2 :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Ja tam bym chetnie ponosil takie 14-35 f/2 :)
Trudno Ci sie dziwić, może w parze z 35-100?
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Trudno Ci sie dziwić, może w parze z 35-100?
Nieee... Miałem okazję przez jakieś 2 tygodnie pobawić się tym potworkiem i pomimo, że cudne szkło to jednak za dużo noszenia. Dla mnie to 14-35 + 50 + jakiś fajny nowy korpus E-systemu z nową matrycą (najchętniej bez filtra AA) i jestem całkiem happy i (za przeproszeniem) **** na te D600 czy D800 czy inne.
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Nieee... Miałem okazję przez jakieś 2 tygodnie pobawić się tym potworkiem i pomimo, że cudne szkło to jednak za dużo noszenia. Dla mnie to 14-35 + 50 + jakiś fajny nowy korpus E-systemu z nową matrycą (najchętniej bez filtra AA) i jestem całkiem happy i (za przeproszeniem) **** na te D600 czy D800 czy inne.
T.
I tego się nam amatorom trzeba trzymać.