Pełen Wersal - nikt się nie pobił. :DCytat:
Zamieszczone przez szklarz
Wersja do druku
Pełen Wersal - nikt się nie pobił. :DCytat:
Zamieszczone przez szklarz
dziekan - świetne zdjęcia, sympatyczne, wesołe, ciekawie uchwycone
Zgadzam się z Tobą w 100%!Cytat:
Zamieszczone przez dinx6
Jak sobie pomyślę o burakach w garniturach z kasą - lub jak kto woli "z miasta" to - nie będę używał brzydkich słów, obłuda, cwaniactwo, wszystko na pokaz - to ich wizytówka.
Pracuje z kilkoma kamerzystami, którzy regularnie "kręcą" wesela od wielu lat, i wiele rzeczy można się nasłuchać, a najbardziej po weselach "miastowych" czyli tych co dobrze znają modę i etykietę....
Pzdr
Był kiedyś taki dowcip. Po stosunku z jednym takim "miastowym" góralka z krwi i kości zwierza się swej przyjaciółce:Cytat:
Zamieszczone przez john100
-Wiesz, on miał penisa
-A co to takiego?
-Podobne do ch..., tylko miękkie
Ja też nie trawię jak ktoś uważa, że kasa i tzw. dobre pochodzenie predysponują go do bycia ponad innymi. Raz byłem świadkiem jak taki nowobogacki w jednym z pubów w centrum, otoczony wianuszkiem klakierów którym stawiał, wyraził się niestosownie o jednej z dziewczyn siedzących obok (którą zresztą notorycznie od nastu minut zaczepiał). Do akcji wkroczył postronny obserwator, kawał dobrodusznego chłopa o łapach jak bochny chleba. W sekundzie zrobił się western. Klakierzy czmychnęli a nos cwaniaczka zamienił się w coś, co przypominało nadepniętego pomidora. Żeby było śmieszniej, przepraszając tamował upływ krwi banknotem, chyba 50-tką.
No, ale sorry za offtopa.
widze, ze sedno sprawy zeszlo na boczny tor a zaczal sie pojedynek na fajnych i niefajnych. Przeciez nie o to chodzilo. Wszystko w temacie.
Pozdrawiam.
ja też się dołaczam . Chyba też jestem burakiem bo na weselu zdjełem marynarkę .
Peniek chłopie nikt w kościele nie zdejmuje marynarki ale jak na weselu wolisz ,żeby struga potu śmerdzącego Tobie ciekła po plecach tylko aby zachować się odpowiednio to gratuluje .
Miałem wiele slubów i nikt sobie nie robił z tego halo a wręcz przeciwnie wyszły bardzo fajne rzeczowe fotki :)
Z lekka OT, ale mi się skojarzyło... Zawsze może być na/po weselisku tak ... ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Swoją drogą, większość panów nie ma marynarek :-D
No filmik przedni. Chlopaki daja do wiwatu... ci w koszulach naturalnie :-)
Pewnie też złamię masę zasad, ale co tam nie ma jak wesele w OSP :)
w mojej ocenie wszystko oki Luk ciekawa perspektywa szybkie ujęcie a koszula mnie nie razi :)Cytat:
Zamieszczone przez luc4s
fajny ma tylko na podeszwie hologram :)