Fakt. Też mnie to nurtowało, czy ta galeria nie powinna być prostsza.
Wersja do druku
Fakt. Też mnie to nurtowało, czy ta galeria nie powinna być prostsza.
nie wiem jak u innych ale u mnie nie wyświetla polskiej czcionki tylko łamańce to może lepiej bez znaczków nad literami, przy dłuższym ogladaniu robi się monotonnie więc przydałby się opis kto mówi i z jakiej okazji, przy powiększeniu brak przycisku do następnego a jest tylko do powrotu. Pozdrawiam.
kali999 możesz podać adres stronki?
Swój mam w podpisie, a do serwisu wpisz w googlach iportfolio.
Choć szczerze mówiąc na bank po roku czasu rezygnuje z ich usług, gdyż nie odpowiadają na moje pytania w sprawie technicznych problemów ładowania strony. Dlatego mówię im papa.
a ja zareklamuje ich http://www.cyberfield.pl/ są sprawdzeni i robią porządnie...ja u nich swoją www zamówie za jakiś czas, mam od nich serwer i nienarzekam chodzi cacy
polecam www.hekko.pl
mają tanie i niezawodne serwery u mnie działa bez problemu od 1,5 roku
ekspresowy kontakt - informacje na bieżąco o przeprowadzanych ewentualnych pracach serwisowych.
polecam z czystym sumieniem.
ale u mnie mogę co najwyżej ja sam blokować;) (Panda GateDefender)
Jak kogoś interesuje nieduży serwer o dużych możliwościach, koleżeński kontakt z adminem prowadzącym nieduży biznes internetowy, brak lub prawie żadne ograniczenia transferu, dostęp do statystyk, to mogę polecić swojego admina.
www.stacja-net.pl
Hulają na nim trzy moje stronki od roku, bez najmniejszych problemów, przerw itp.