" Ok. sprawa wyjaśniona, zamknięta i opieczętowana.
"... w gruncie rzeczy była to sprawa smaku
Tak smaku"
"Tak więc estetyka może być pomocna w życiu
nie należy zaniedbywać nauki o pięknie"
Zamykamy teatrzyk. "
Oj jak dobrze :)
Pozdrawiam.
Wersja do druku
" Ok. sprawa wyjaśniona, zamknięta i opieczętowana.
"... w gruncie rzeczy była to sprawa smaku
Tak smaku"
"Tak więc estetyka może być pomocna w życiu
nie należy zaniedbywać nauki o pięknie"
Zamykamy teatrzyk. "
Oj jak dobrze :)
Pozdrawiam.
Aż ty bestyjo! :-D muszę na Cię uważać! :-D :-D
---------- Post dodany o 13:36 ---------- Poprzedni post był o 13:16 ----------
Wcale nie dobrze Witku!
Widzisz ten wątek pokazał, że nie jesteśmy w stanie(nie chcemy) przegadać jakiegoś problemu. A przecież można, zamiast zagłaskać się wzajemnie na śmierć, powiedzieć co jest nie tak, wg tego i tego.
Przykład: mój wątek i iszi wlazł, zjechał mi fotę, napisał co mu się nie podoba, po kłóciłem się z nim, pogodziłem, popatrzyłem "czego też facet się czepia"
i poprawiłem.
Można, kurnia! Można tylko trzeba chcieć!
Forum jest do dyskusji i argumentowania sprzecznych poglądów, co przyczynia się do "szerszego" postrzegania świata.
Smutne to ... .
No cóż do dyskusji potrzebna jest wola stron i minimum dwóch dyskutantów. Obu tych minimalnych czynników tu zabrakło. My to sobie tu, w galerii, wątkach możemy tylko poględzić , ot takie "austryjackie gadanie".
W galerii możemy jeszcze użyć kółeczek/ gwiazdek bliżej lewego brzegu monitora...
Ale było inaczej! Były dysputy, korekty, porady, nawet lekkie spięcia. A teraz, że zapytam:
---------- Post dodany o 13:49 ---------- Poprzedni post był o 13:48 ----------
Eee tam ... .
Sezon ogórkowy. "Jak się spakować", "Jaką masz walizkę", "Jaki namiocik kupić", "Co do opalania na wrażliwą skórę" itp. ;)
A nie mi tu o aktach przez duże A i portretach przez duże Py.
Tak i dwa takie szczęśliwe tytuły - pokaż ni swojego koni i swojego ptaka...
Kiedyś były dyskusje... ale ci prawdziwi artyści w większości rozbiegli się po innym sprzęcie i innych częściach netu,i/ lub zamilkli tutaj i o dziwo w niewielu miejscach zaistnieli. Odkąd nie ma nowych konkurencyjnych lustrzanek , za są głównie peny wypowiadają się głównie użytkownicy takich aparatów, nie ma być na maksa , mają być fotki niedzielo-wycieczkowe głównie, a tym pozostałym rzadko się chce wypowiedzieć.
Ilu jest tu jeszcze tych dinazaurow/