Nawet bieliki na padlinie robiłem tą sigmą. Kwestia metody pracy :-)
Wersja do druku
Nawet bieliki na padlinie robiłem tą sigmą. Kwestia metody pracy :-)
osiem1984 - czyli z tymi namiarami, co Ci podawałem na sklep w Szczecinie, nic nie wyszło ?
I nie odstraszaj się ceną :-) ta sama Sigma, tylko z wbudowaną stabilizacją (my mamy to gratis) kosztuje 4490,-
obsługa w Sigma ProCentrum w wawie-bez komentarza
obiektyw- czas pokaże
Z Sigmą ze Szczecina nic nie wyszło :/ 2h temu podjechaliśmy z Kondradkkk do Sigmy i kupiłem... Teraz pozostaje jedynie czekać z upragnieniem na pierwsze owady i kwiaty :)
Gratuluję, nie trzeba owadów to szkiełko jest super do wszystkiego gdzie te 150=>300-ta sie nada :-)
No teraz się zacznie :-)
To "kochane" szkiełko!
Mam JE od kilku lat, nigdy się nie zawiodłem, uniwersalność dowiedziona (patrz w mojej galerii).
Życzę udanych kadrów i ciutkę cierplwości.
Pozdrawiam.
Jednego możesz być pewny, że sprzdając te szkło, nie stracisz! Te szkiełko sprzedają ludzie którzy zrezygnowali z Olympusa, nikt kto siedzi w systemie i ma to szkło, napewno nie zdecyduje się na sprzedaż (takie jest moje zdanie).
Te szkiełko sprzedają ludzie którzy zrezygnowali z Olympusa, nikt kto siedzi w systemie i ma to szkło, napewno nie zdecyduje się na sprzedaż (takie jest moje zdanie).[/QUOTE]
ja nie wyskoczyłem z O , a S150 sprzedałem :)
jak dla mnie po prawie 3 latach pstrykania okazała się zbędna , do makro mam ZD50 i ZD35
zamieniłem ją na ZD50-200 i jestem bardziej zadowolony , ale to wszystko kwestia potrzeb
viruuss - zawsze wyjątek potwierdza regułę :-) ja mam i ZD50 i ZD50-200 SWD i na dzień dzisiejszy napewno nie zmienie zdania co do Sigmy 150.