Taaaaak, podobają mi się też... Z ta surowością dziewczyna mnie przebiła bo ja nie wiedziałem jak je określić.... Zgadzam się z koleżanką o nie znanym mi imieniu.....
Kolory jakby lekko "spaprane" a przyciągają......
Fajnie.... masz co jeszcze.?
Wersja do druku
Taaaaak, podobają mi się też... Z ta surowością dziewczyna mnie przebiła bo ja nie wiedziałem jak je określić.... Zgadzam się z koleżanką o nie znanym mi imieniu.....
Kolory jakby lekko "spaprane" a przyciągają......
Fajnie.... masz co jeszcze.?
Kolory mogą być spaprane bo jak mówi moja okulistka - jestem daltonistą :) więc wrzucam teraz takie coś bez kolorów - dwa kadry które roboczo nazwałem "Dramatycznie Szeroko" - w akcji 7-14/4,0 od Panasonica
Dwa Siwe 2013
7 )
Załącznik 101393
8 )
Załącznik 101394
"spaprane" napisałem w dobrym tego słowa znaczeniu.....:)
i tak je odebrałem :) ale przyznaję się - nad kolorami nie umiem panować, to co widać to raczej efekt przypadku niż świadome działanie
Fajne są te wszystkie kunie :-)
Dziękuję za miłe słowo :) jeszcze kilka zdjeć z tej serii (robionej w przeciągu 3 tygodni) mam więc będę sukcesywnie dorzucał... mam nadzieję że Was monotematycznością nie zanudzę :)
z pierwszej wrzutki podoba sie 2 i 4, z drugiej 6 (tylko te przepały przykuwają trochę wzrok). ale jako moment świetne
mówisz o przepałach tam w tle na trawie? teraz je widzę... one chyba w obróbce powstały... postaram się na przyszłość zwracać na to uwagę... dziękuję za podpowiedź :)
popatrzyłem teraz na oryginał - faktycznie, tam też są przepały, nie tak intensywne jak po obróbce ale są... postaram się na to zwracać większą uwagę przy ustawianiu ekspozycji.