3 załącznik(ów)
Odp: Wątek morski - zbiorowy
Cytat:
Zamieszczone przez
piasbog
waruga, yac: świetne zdjęcia, zaglądam i podziwiam Wasze prace reguralnie.
pozdrawiam
Milo mi :-)
Windsurfing... szkolenie :-)
1 załącznik(ów)
Model jachtu ponizej pokazany wykorzystywany jest do szkolenia zeglarzy na stopnie, zeglarskie oraz bierze udzial w regatch. Siedzi sobie delikwent na pomoscie a instruktor kaze mu robic zwroty przez rufe, sztag itp. W ten sposob przyszly zeglarz ma mozliwosc wyczuc kierunek wiatru i bez stresu poczwiczyc nim wskoczy za ster prawdziwego jachtu.
1 załącznik(ów)
Prom na kursie do Oslo 2009
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Model jachtu ponizej pokazany wykorzystywany jest do szkolenia zeglarzy na stopnie, zeglarskie oraz bierze udzial w regatch. Siedzi sobie delikwent na pomoscie a instruktor kaze mu robic zwroty przez rufe, sztag itp. W ten sposob przyszly zeglarz ma mozliwosc wyczuc kierunek wiatru i bez stresu poczwiczyc nim wskoczy za ster prawdziwego jachtu.
ale tego nie rozumiem Adaś !!! to tak jakby uczyć sie jeździć przed kompem na Need for Speed-zi w domu....bierzesz rumpel w garść i robisz zwroty podając komendy załodze !!! a takie coś ???
Dla mnie tez to wyglada na "wirtualne..", ale facet zapewnial nas, ze da sie uczyc w ten sposob :-)
jakoś nie przemawia do mnie....
2 załącznik(ów)
Tropic na takim jachcie na Bornholm pasi...:-)
Teraz dostalem oferte poprowadzenia rejsu w marcu na cieplych wodach... ale musialbym przucic prace, zeby plynac :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Teraz dostalem oferte poprowadzenia rejsu w marcu na cieplych wodach... ale musialbym przucic prace, zeby plynac :-)
Kurde,a autopilota nie mozesz im uzyc.Niech ich prowadzi po morzach i innych wodach bezkresnych w swiecie.
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
nawet na pontonie lub wpław ;-)....co rozumiesz przez ciepłe wody ?? a toć to też praca !!
Mirek 54 przychodza do mnie oferty, ale jak sie urwac z pracy z dnia na dzien? Oni sa kapitana nie ufaja autopilotowi:-)
---------- Post dodany o 18:04 ---------- Poprzedni post był o 18:03 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
nawet na pontonie lub wpław ;-)....co rozumiesz przez ciepłe wody ?? a toć to też praca !!
Malta-Ateny :-)
Na tym jachcie, ktory zalaczylem, to w zeszlym roku na Bornholmie bylem :-)