Odp: Sri Lanka moim okiem
Miło Was zobaczyć :)
Podziwiam urodę i odwagę Małżonki - serdecznie Was pozdrawiam i dziękuję z ciekawą relację :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Dziadek
Miło Was zobaczyć :)
Podziwiam urodę i odwagę Małżonki - serdecznie Was pozdrawiam i dziękuję z ciekawą relację :)
Dziękuję w imieniu małżonki :) Muszę Was przeprosić za to, że ta fotorelacja tak się rozwleka w czasie i że na dobrą sprawę nie umieściłem wszystkich zdjęć w sliderze nawet - miałem ostatnio baaardzo dużo pracy. Obiecuję, że trochę przyspieszę :)
ładnie podane - zwłaszcza te zbliżenia ludzi i zwierząt :)
w egzotycznych zdjęciach przepadam za innymi od naszych kolorami
Cytat:
Zamieszczone przez
osiem1984
Ta Pani z wężem to moja żona. Udało mi się zrobić zdjęcie na którym główka węża też jest ostra ale niestety usłyszałem "tamto niena tym wyszłam lepiej;) ". A tak na marginesie, to że na Sri Lance jest najwięcej śmiertelnych ukąszeń na świecie to fakt, ale wydaje mi się, że te węże, które turyści mogą na siebie założyć nie mogą im zrobić krzywdy - tak mi się przynajmniej wydaje :) Wielkie dzięki za odwiedziny:)
odwazna Pani Malzonka ;-) , gratulacje i pozdrawiam ;-)
---------- Post dodany o 16:21 ---------- Poprzedni post był o 16:18 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
osiem1984
Kolejnym etapem naszej drogi przez Sri Lankę była fabryka drewna. Moglismy tam podziwiać tysiące rożnych figurek wykonanych z różnego rodzaju drzewca. Szczególnie ciekawe były te przedstawiające hinduskich bożków. Oczywiście najwięcej było tych przedstawiających Buddę..
ciekawa fotka , moze warto by wrzucic do galerii ?
Cytat:
Zamieszczone przez
osiem1984
Macie ochotę na dalszą relację i zdjęcia, których jeszcze nie pokazywałem, czy może jesteście już trochę zmęczeni tematem i lepiej odłożyć to w czasie?
Jak przestaniesz a przypadkiem przyjedziesz na zlot, to zostaniesz zabity.
.
.
O kurcze, ja to publicznie :roll:
Bodzip.... Jak to zrobimy, to osiem1984 już nam nigdy zdjęć nie będzie pokazywał. Nie zabija się kury znoszącej dobre zdjęcia:wink:
Ale zawsze można troszkę uszkodzić - np odbić nerki ;)
osiem1984 dawaj zdjęcia i nie pytaj czy możesz :)
Cytat:
Zamieszczone przez
osiem1984
Macie ochotę na dalszą relację i zdjęcia, których jeszcze nie pokazywałem, czy może jesteście już trochę zmęczeni tematem i lepiej odłożyć to w czasie?
No nie...
Spotykasz nas tu jeszcze ,to się nie pytaj tylko wrzucaj i komentuj!
---------- Post dodany o 16:23 ---------- Poprzedni post był o 16:21 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Jak przestaniesz a przypadkiem przyjedziesz na zlot, to zostaniesz zabity.
.
.
O kurcze, ja to publicznie :roll:
Wy tam obaj z południowego wschodu, z innego beskidu - proszę mi tutaj nigdy, podkreślam nigdy nie używać gróźb karalnych!
I żeby mi się to nie powtórzyło...
Pozdrawiam AP.