Odp: MACHINERY 2.0 HDR Effects
Cytat:
Zamieszczone przez
Amigo!
Prawda.
Przy okazji - skończył mi się roczny okres subskrypcji na pobieranie nowości :(
To niestety czeka Cię konieczność wydania kilkudziesięciu złotych na nową subskrypcję...
Dla HDR Natural też bedą jakieś aktualizacje?
Brak mi też presetów dla krzywej kontrastu. Kiedyś były, ale znikły :|
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
Dla HDR Natural też bedą jakieś aktualizacje?
Brak mi też presetów dla krzywej kontrastu. Kiedyś były, ale znikły :|
Zniknięcie aktualizacji oznacza to, co napisałem dwa posty wyżej - konieczność kupienia nowej subskrypcji. Mi też w zeszłym roku (czy na początku tego) zniknęły aktualizacje. Skontaktowałem się z autorami oprogramowania i dowiedziałem się, co jest tego przyczyną
Jeśli mowa o MACHINERY Natural HDR to można powiedzieć, że to już trup w tym sensie, że już nie będzie rozwijany.
1 załącznik(ów)
Ale w presetach fajnie RAWY przerabia.:grin: Nawet bez aktualizacji.Załącznik 106775 To taki skromny przykład.:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Jeśli mowa o MACHINERY Natural HDR to można powiedzieć, że to już trup w tym sensie, że już nie będzie rozwijany.
Przykra wiadomość. Trzeba się będzie na wersję Effects przerzucić...
Cytat:
Zamieszczone przez
Ziootek1971
Przykra wiadomość. Trzeba się będzie na wersję Effects przerzucić...
Tak wyszło.
"Aktualnie dostępna jest wersja 2.8 MACHINERY Natural HDR
Program jest dostępny w wersji 32 i 64-bitowej. Natural 2.8 jest ostatnią, program nie będzie dalej rozwijany.
Proszę zapoznać się z wersją Effects, która zawiera wszystkie możliwości programu w wersji Natural i powala uzyskać te same a także znacznie lepsze efekty.
"
Dobra wiadomość jest taka, że upgrade do wersji Effects do końca roku kosztuje 49 zł. Właśnie zrobiłem przelew i czekam na klucz produktu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Ziootek1971
Dobra wiadomość jest taka, że upgrade do wersji Effects do końca roku kosztuje 49 zł. Właśnie zrobiłem przelew i czekam na klucz produktu.
Mam to samo :)
Kiedyś miałem pierwszą wersję. Dawno się już tym nie bawiłem nawet nie pamiętam, czy mogę jeszcze uruchomić wersję 1. Warto zakupić najnowszą?