Odp: Jaki monitor do obróbki zdjęć
Cytat:
Zamieszczone przez
MarekJPG
Używam starszej wersji Cinema display i puki co nie zamierzam zmienić na nowszy bo jest po prostu za drogi, szkoda $ :)
Czy twoja starsza wersja to wersja Thunderbolt, jak napisales?
Moja to wersja z 2008 roku , czasem korzystam z tej nowszej u znajomego w biurze ale to bardzo sporadycznie (on tworzy strony www i takie tam inne grafiki)
Cytat:
Zamieszczone przez
MarekJPG
Moja to wersja z 2008 roku , czasem korzystam z tej nowszej u znajomego w biurze ale to bardzo sporadycznie (on tworzy strony www i takie tam inne grafiki)
Acha :)
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Acha :)
Widzisz.Ale Ciebe zaskoczyl tym znajomym co ma biuro i tworzy sporadycznie,te strony i takie tam grafikie.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Widzisz.Ale Ciebe zaskoczyl tym znajomym co ma biuro i tworzy sporadycznie,te strony i takie tam grafikie.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
No zalatwil mnie jak chlopa w sadzie :mrgreen:
To ja zapytam przewrotnie: MarekJPG- nie klamiesz dziecko aby? :mrgreen:
A w jakim celu miał bym kłamać -.- ?
Nie no...tak tylko pytam...:mrgreen:
Czy warto kupić monitor Della w wersji UltraSharp - poniżej zamieszczam link do jednego z nich.
Widzę, ze mają ekrany dobrej rozdzielczości, LED, IPS technologię - są względnie tanie.
http://www.ebay.ie/itm/Dell-UltraSha...item3cbe4bd05d
Cytat:
Zamieszczone przez
Mcarto
Wiem, że dobre opinie miał Dell 2209WA, ale już trudno dostać. Model o którym piszesz mi się podoba, ale trafiłem w necie na wątki jak ten http://www.techfanatyk.net/dell-u231...nowu-problemy/
Tylko to o cal mniejszym modelu i proporcje 16:9. Jednak mnie trochę wyhamowało.
Swoją drogą ciągle nie wiem czy brać 16:9, czy 16:10. Teraz mam 16:10, ale filmów sporo oglądam, więc może lepiej 16:9... ale one jakieś takie długie są, czy tam wąskie...
Cytat:
Zamieszczone przez
MarekJPG
... i puki co...
Na tym forum nie używamy wulgaryzmów. "Puki" to wyraz wywodzący się bezpośrednio od czasownika "pukanie", "puknąć" określający w niewyszukany sposób stosunek płciowy. Np. puknąć pannę...