Ostatnie boskie :D Wprost na tapetke windowsa. Takie kojace kolory... Az sie patrzec chce ;)
Wersja do druku
Ostatnie boskie :D Wprost na tapetke windowsa. Takie kojace kolory... Az sie patrzec chce ;)
Z ostanich kropelkowych 4 i 5 najbardziej. A i kolorystika przepiękna. Lubiem fiolet :roll: Szkoda , że trochę ostrość kuleje ale ćwicz dalej i będzie cacy :wink:
Parę dni nie miałem dostępu do netu, a tutaj taki ciekawy wątek się ukazał...
Świetne, miękkie, plastyczne i subtelne (fajnie dobrany nick...:wink:) zdjęcia, bardzo dobry debiut na forum...
Czekam z niecierpliwością na kolejne foty...
Pozdrawiam
Bardzo dziękuję za tak miłe opinie o ostatniej serii : )
No dobra, to nadal męczę kropelkami : ) Mam nadzieję, że się spodobają : )
Proszę o opinie na temat mojego "męczenia" bzu + ostatnie jako "moje dziwactwa na temat GO" : ) Zapraszam : ) Pozdrawiam : )
:)
fajnie
Ladna seria z kropelkami.. jedynka wydaje mi sie najlepsza.
Trzecie mi pasuje.
Mnie 2 i 3 się podoba :) 1 i 4 jakoś nie bardzo.. :wink: 4 jakby nieostre, GO tez mi nie podchodzi
1 najlepsza z ostatniej, cos reszta mi sie nie podoba, rozumiem "manie malej GO" ale dla dobra zdjecia moglas troche wieksza dac... :P
Kompozycyjnie podoba mi się dwójczka pozostałe nie porywają mnie.
Co do dwójeczki to pobaw sie GO. Dość trudne jest- ale nie niemożliwe) ustawienie takiej Go aby i obwódka i odbity obraz był ostry. W odbiciu na dwójce przeszkadza mi dom czy wieżowiec??? cokolwiek to jest....
Kombinuj dalej :wink:
Pozdrawiam :grin: