To jeszcze jedna mala poprawka - powiekszony jeden taki szczegol, dosc fajny i moim zdaniem istotny w tym zdjeciu ;-)
40.
Załącznik 33296
T.
Wersja do druku
To jeszcze jedna mala poprawka - powiekszony jeden taki szczegol, dosc fajny i moim zdaniem istotny w tym zdjeciu ;-)
40.
Załącznik 33296
T.
40. bardzo się mi podoba :grin:
Po malym spacerze po prawie zalanym Krakowie:
41.
Załącznik 33569
Pozdrawiam
Tomek
Chyba powinieneś trochę rozjaśnić balustradę(?). Tam chyba jest ciekawa faktura, która jest mało wyeksponowana. :roll:
hmmm, ciężko coś powiedzieć o ostatniej wrzucie :roll: Zdjęcie tego co sie dzieje w Krakowie na pewno nie przestawia :wink: wydaje mi się ze widać tu tylko kawałek poręczy i kropelek.....może masz jakiś reportaż, ludzików, stan wody... itp.... :)
Celujesz w wiele różnych tematów. Bardzo dobrze. do mnie osobiście z racji moich zainteresowań najbardziej trafiły zdjęcia macro.
Z makro chcialbym sie pobawic powazniej. Cala zime czytalem, kompletowalem co moglem ze sprzetu, trenowalem. Liczylem na piekna wisne, no a tu masz. Akrat wszedzie zimno i woda :/
Od ostatniej wrzuty z zuczkiem zmontowalem taki dyfuzor na wbudowana lampe, ze prosze siadac :P - karton, drut, tasma samoprzylepna i kalka kreslarska :) Po wstepnych probach zdecydowanie lepiej wypada - swiatlo nie jest tak ostre i ladnie, miekko doswietla kadr.
Thomasso