Ufff no to buzia mi sie uśmiecha że sie po części udało. Bałem sie że za dużo na raz. Bo i tak strzelaniny kałasznikowami dla podniecenia psów, wybuchy, świece dymne itp nie dałem bo mało co było widać.
Wersja do druku
Ufff no to buzia mi sie uśmiecha że sie po części udało. Bałem sie że za dużo na raz. Bo i tak strzelaniny kałasznikowami dla podniecenia psów, wybuchy, świece dymne itp nie dałem bo mało co było widać.
22. Gleba.. Fajna akcja policjantka ( w szpilkach) obezwladnia... Ciekawa seria fotek.
Fajnie poukładałeś zdjęcia... zastanawiałem się o co chodzi:-P
Fajnie że opisałeś zdjęcia :)
Witaj.
Bardzo fajna seria. Podobnie jak przedmówcy 22- świetnie uchwycone.:grin:
Przypadkowo sie udała :) wszystko sie działo w zadziwiająco szybkim tempie i pstrykałem non stop, szkoda tylko że ten na pierwszym planie tak obcięty móg by cały karabin widać i było by ok.
Fajny reportaż :)
20,21,22 najlepiej
25 - szkoda uciętego policjanta z prawej strony
Jest dynamicznie. Pani w szpilkach - bomba ;)
Taaa pani w szpilach sie udała.
Przez przypadek mi sie chyba uciął bo na oryginalnym zdjęciu brak mu tylko ręki :) Nie było łatwo bo zależało im na pokazaniu wszystkich możliwości policji a czasu było mało i tak ciągle coś sie działo. Dopchać sie do barierek było cudem, każdy chciał zobaczyć co sie dzieje, dlaczego strzelają, psy szczekają i słychać piski opon samochodów policyjnych.
Bardzo fajny reportaż :) Idąc za resztą i mi najbardziej podoba się zdjęcie z Panią na obcasach - tak niespodziewany w takiej sytuacji element faktycznie skupia uwagę :)
21,22 fotka, pani w czerwonych szpilkach :) ciekawe jak by jej przyszło biec za uciekinierem
22 i 23 bardzo dobre. Mnie spodobał się uciekający przed psem - świetne! I gratuluję refleksu przy zdjęciu z akrobacjami na motocyklu. Fajne, żywe fotki, znakomity reportaż!