Podoba mnie się. Ale, jako że z natury jestem upierdliwy, czepię się tych krzaczków, tóż pod górnym brzegiem kadru. A w sumie, to może przesadzam :)
Wersja do druku
Podoba mnie się. Ale, jako że z natury jestem upierdliwy, czepię się tych krzaczków, tóż pod górnym brzegiem kadru. A w sumie, to może przesadzam :)
ramki nie?? o prosze jakie paniska..
musialem przyciac czyms gore bo zgielk ulicy tam bylo widac. ale ciii.. szego oczy nie widza tego sercu nie zal..
dziewczyny (ktore rafale zapamietales jako panienki;-) pozuja mi ostatnio tylko do aktow a na ich prezentacje w internecie nie mamy zgody niestety :razz:
a dajmy na to chlopczyk:
-------------------------------------------------
:!: 011 "chlopczyk" - (kliknij w obrazek)
taki tam z niego koleszka..
Portrecik ok!!!!
A te dziewczyny - musisz im powiedzieć, że zaistnienie na tym forum, do dla tych wyższych ideii! :)
PZdr
Eee tam, dziewczyny i dziewczyny, nie przesadzajcie :D
Portrecik całkiem całkiem, może ciut za ciemny i trochę ten kudeł na brodzie jakoś mi przeszkadza, wyrwałabym chwasta. Ale ogólnie - poprawny i zgodny z panującym ostanio na forum tryndem ;)
Żartowałem. Fajny chłopak. Nie od macochy. Napisz parę zdań kto zacz.
mhm.. juz rozumiem. dzieki.
otoz ten chlopak to nikt taki. w srodowisku radomszczanskiego szolbiznesu jest znany jako 'bejzbol'. tak wogole - pozdrawia cie i chce wiedziec gdzie mieszkasz :mrgreen:
zartuje. to moj kumpel. zajmuje sie ukladaniem muzyki elektronicznej na komputerze. pracuje jako stolarz. hobby: brawurowa jazda samochodem cinquecento 700 :mrgreen:
rafal, konczymy, nie bedziesz jechal po moim koledze jak po burym kocie :D
choc zapraszam do przejazdzki w strone nastepnego obrazka:
:!: 012 "Merry" - (kliknij w obrazek)
dosc mloda pasjonatka fotografii..
Ostro kombinowane ujęcie, ale bardzo ciekawe. Błysk w oku dużo dodaje tej fotce.
Nogi pani sterczom z głowy :)
Cytat:
Zamieszczone przez dooomin
No i ten piercing niezły, choć osobiście wolę kolczyk w damskim pępuszku. :mrgreen:
Pozdrówka