zdjęcia z pierwszej strony bardzo mi leżą !!!
w ostatnich łudkach szkoda poucinanych masztów :/
Wersja do druku
zdjęcia z pierwszej strony bardzo mi leżą !!!
w ostatnich łudkach szkoda poucinanych masztów :/
jedno z najlepszych chyba moich zdjęć w ostatnim czasie.
28.
Wysoką formę masz ostatnio...
Ładnie. Bardzo łądnie.
28. A mnie się kojarzy ze słynnym zdjeciem NG - na okładce - co tej kobiety szukali i po latach znaleźli.
Twoje podoba mi się, jesli chodzi o wyraz, nie podoba - jeśli chodzi o kadr.
Do ostatniej foty można się przyczepić: brakuje ostrości na oczach. Jest trochę z przodu - na materii. I jeszcze odrobinę góry by się przydało. Ale ogólne wrażenie IMHO jest bardzo pozytywne.
Myślę, że to fakt, że przesiadłem się z C5060 na e1. To zupełnie inne focenie. Zupełnie inaczej widzę. Że nie wspomnę o tym, że mam do dyspozycji jasne, ostre szkło w postaci 50/1.4 i dobrego 14-54.Cytat:
Wysoką formę masz ostatnio...
Wiem, że ostrość nie jest idealna. To na początku pracy z manualami strzelone było. Początek współpracy z tym Zuikiem. Góry więcej absolutnie - nawet przyciąć miałem lekko.
Dziękuję za odzew.
Witam
Świetny portret (poprzednie również bardzo przyjemne). Niedoskonałości techniczne schodzą na drugi plan, sam nie zwróciłbym na nie uwagi. Treść dominuje, a to chyba najważniejsze. Gratuluję.
Pozdrawiam
Ten portret wywołał u mnie wspomnienie, pamiętnego zdjecia afgańskiej dziewczyny z World Press Photo ;)
Ostatni portret bardzo ładny, za przedmówcami - brakuje trochę ostrości na oczach (może GO większą lepiej by było...). Nawiązanie do zdjęcia NG wyraźne, podoba się :)