Dawno nic tutaj nie wstawialem, wiec chyba trzeba nadrobic zaleglosci :)
Na poczatek "Siostry".
Zdjecia byly odszumiane. Niestety, ostatniemu to nie posluzylo, ale zamieszczam, gdyz wszystkie trzy tworza serie.
1
2
3
Wersja do druku
Dawno nic tutaj nie wstawialem, wiec chyba trzeba nadrobic zaleglosci :)
Na poczatek "Siostry".
Zdjecia byly odszumiane. Niestety, ostatniemu to nie posluzylo, ale zamieszczam, gdyz wszystkie trzy tworza serie.
1
2
3
I jeszcze kilka portretow.
1.
Zdjecie z sesji, podczas ktorej robione byly pokazywane tu przeze mnie zdjecia z brzoza.
2.
Podczas spaceru z corka...
3.
Zdjecie zrobione podczas wtorkowego spaceru po Powazkach.
Ramka zapewne i Wam do gustu nie przypadnie, ale modelka na nia bardzo nalegala. Serio.
a można prosić zdjęcia bez rameczek ? zwłaszcza siostry i córeczke ? :)
No, raczej juz nie bardzo, a na pewno nie dzisiaj :) A gdyby tak sobie wyobrazic, ze rameczek nie ma? :)Cytat:
Zamieszczone przez fotomic
to jest pięknie :) bardzo bardzo urodziwe modelki(WSZYSTKIE) :D. BArdzo dobre technicznie. Napisze więcej później. Wątek do ulubinych ;)Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
P.S. IMO jeżeli już ramki to białe(TYLKO)
Dzieki serdeczne, Fotomic :)
Dlaczego tylko biale? Wydaje mi sie, ze ciemniejsze obramowanie nie odwraca tak bardzo uwagi i pozwoli sie skupic na zdjeciu. Przynajmniej w moim przypadku tak to dziala, ale regula pewnie to nie jest ;)
Fotomic, a tak przy okazji, powiedz mi co sadzisz o samym obramowaniu ostatniego zdjecia. Pytam, bo "u ludzi" nie przyjelo sie za dobrze. Ja obstaje przy tym, ze moglo by byc delikatniejsze (mniej widoczne), natomiast luba ma upierala sie, zeby pozostalo wlasnie takie :D
Akurat ja mam tak że mnie ramki ogólnie drażnią (nie zawsze).
Pozwole sobie wkleić moją wersję. (daj znać to usunę jeżeli masz cos przeciwko)
W sumie mozesz zostawic, zeby bylo wiadomo o czym mowa.Cytat:
Zamieszczone przez fotomic
Co do ramki. Biala wyglada dobrze, ale w momencie odpalenia zdjecia w nowym oknie, gdzie tlo przegladarki jest biale, ramka traci racje bytu, staje sie niewidoczna.
właśnie to zauważyłem, szkoda że zdjecia które mają rozmiar do 640px nie ładują sie całe.Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Zawsze można dołożyć czarną oblamówkę.