Luknij do Galerii, czasem najwięcej komentarzy pod gniotami jest :D
No i dawaj zdjęcia, nie przejmuj się komentarzami, że dużo :)
Wersja do druku
Też macie rację.
Uściśjaląc, chodzi mi o opinię bardziej rozbudowaną niż gniot :D podoba mi się to, nie podoba tamto, urzekł mnie klimat, nie lubię takiego klimatu. Coś więcej :D
Mirku, mam nadzieję że i tacy są :)
Fajnie PSujesz.
Niektórym Twoim pracom bliżej do grafiki niż fotografii widzianej oczami ortodoksa niemniej mnie podoba się tak swobodne podejście do "materiału wyjściowego".
Mądrzy ludzie mówią, że o obróbce komputerowej nie powinno mówić się "poprawiam" lecz "dokańczam" i ja się z tym zgadzam.
Ni masz masz swój styl a to dużo znaczy.
Dawaj dalej...
Mnie nie do końca przekonuje Twój styl obróbki, ale ponieważ faktem jest, że talentu nie można Ci odmówić, z nieukrywaną przyjemnością podpatruję Twoje kadry, tym bardziej, że tematyka prac, które do tej pory pokazałeś bardzo mi odpowiada. Co tu dużo mówić - będę zaglądać. :)
a ja jestem na tak i b. chetnie tutaj zagladam. Świetna robota :-).
Witam
Obejrzałem wątek, zdjęcia rewelacja! Mają niepowtarzalny klimat, potrafisz przyciągnąć oko. 27 już oceniłem a 26 to po prostu bajka!!! Jednak jestem trochę ciekawy oryginału, chociaż i tak zdania nie zmienię ;)
Pzdr
Po pierwszych zdjęciach, które nam pokazałeś napisałem, że zbyt wiele PSujesz. Po przejrzeniu i przeczytaniu całego wątku, dochodzę do wniosku, że taki jest Twój styl i już. Wiele zdjęć robi na mnie ogromne wrażenie i bardzo mi się podobają. Są i takie, które według mnie są po prostu na siłę zePSute. Generalnie wniosłeś coś nowego i ciekawego do naszego Olyclubu i chwała Ci za to. Zdradź jeszcze, jeśli można, jakiego sprzętu używasz.
Dzięki za komentarze i odwiedziny. Ciesze się że zatrzymujecie się tu na chwilę :)
Co do oryginału zdjęcia 26, wolałbyś nie wiedzieć chyba ;-) W pochmurny szary dzień cyknięte. gdzieś na stronie lezy inna wersja.
Co do sprzętu to E-510 + 14-54, 40-150, 70-300, Niektóre fotki wychodzą z Nikona D90 + VR18-200. Jednakże znakomita większość to E-510.
Choruję na rybie oko i 7-14mm. Ciekawe kiedy sen się ziści :cry:
Na dokładkę jedna fota
29.