Nie no, te liski rozkładają . A tak z ciekawości - ile trzeba mieć cierpliwości , żeby takie kadry wychwycić ?
Wersja do druku
Nie no, te liski rozkładają . A tak z ciekawości - ile trzeba mieć cierpliwości , żeby takie kadry wychwycić ?
Super !
Koziołek z jęzorkiem w pięknym świetle, liski w naturalnym otoczeniu przesympatyczne :)
Ostatnie foty bawiących się lisków bardzo sympatyczne. Inne zdjęcia też mocno interesujące. Będę śledził wątek.
Mam nadzieję, że publikujesz te foty gdzieś (mam na myśli miejsca poza niniejszym forum i Twoją stroną www)! Grzechem by było, gdyby siedziały bezczynnie na HDD...
To tylko marne pstryki z których jestem wiecznie nie zadowolony:)
fajnie wygląda 6 obok 22. Małe lisy bardzo pocieszne. Zwłaszcza zdjęcia lisków dają poczucie obserwowania świata zwierząt od środka.
Po pierwsze primo... Liski są zarąbiste :)
Po drugie primo... Lisek ze zdjęcia nr 6 jest jak malowany. Cud miód palce lizać :grin:
Po trzecie primo... Rogacizna ze zdjęcia 18 bije wszystko :lol: Kompletny brak szacunku dla fotografującego :lol::lol::lol:
Oryginalny nie jestem, ale jak tu mieć inne zdanie niż inni, gdy fotki takie dobre :grin: