Ostatnia z chmur. Teraz czekam na lato, kiedy to kłębowiska są najładniejsze. Właściwie to nie wiem czemu nie polowałem jeszcze E-510 na chmury...
Wersja do druku
Ostatnia z chmur. Teraz czekam na lato, kiedy to kłębowiska są najładniejsze. Właściwie to nie wiem czemu nie polowałem jeszcze E-510 na chmury...
Przyjemne te chmurki. Na jakiej wysokości masz ten balkon?:shock: Tak na oko ok. 500 m npm.:grin:
Toruń
Wysokość nad poziomem morza:
średnio 65 m, brzeg Wisły: 42 m, mój balkon 71 m n.p.m.
:cool:
Temat pt. chmurki to niezły patent. Tak jak inni, skojarzenie jakby fotki wykonane z samolotu.
W moim odczuciu najlepsze zostawiłeś na sam koniec. Normalnie wierzyć się nie chce, że to z dołu robiona fotka. Fajny masz ten balkon :)
Dzisiaj około południa były niezłe przewalanki. Kłębiło się aż miło! A ja byłem w pracy... bez aparatu... bez balkonu... Jak wróciłem do domu to nie było już to... Czekam na sobotę - może mi się znów przyfarci ;)
Moje podejście do tematu kropelek ;) Uchwyciłem dziś rano w akwarium na jednej z roślin pływających taką oto kropelkę. Temat już może oklepany ale w tym przypadku sytuacja nie była zaaranżowana - ot samoistnie występująca kropelka ;) Wywołane z RAWa, obrobione troszkę w Gimpie (zmniejszanie, wyostrzanie).
ładna, zielona - takich mniej się widuje ;)
pzdrówka
Czy coś z tego co dałem nadaje się do pokazania w galerii?
Mam tam już "aż" 4 fotki. Wrzuciłem je w okresie "relatywnego krytycyzmu". Dziś porządnie zastanawiałbym się nad nimi. Właściwie to wiem, że nadawać to się one mogą do takiego jak ten wątku a nie do galerii. No a co z tymi, które Wam pokazałem? Jak sądzicie?
Mi leży kropelka. Zielona. Sliczna.