Zdjęcie 18 gdzie pomimo surowego otoczenia, spadająca kaskada puchatej wody nadaje mu swoisty urok. Na zdjęciach 19 i 20 które są podobne w klimacie, woda a raczej sposób jej pokazania, subtelnie rozgrzewają kadry. Wszystkie trzy podobają mi się.
Wersja do druku
Zdjęcie 18 gdzie pomimo surowego otoczenia, spadająca kaskada puchatej wody nadaje mu swoisty urok. Na zdjęciach 19 i 20 które są podobne w klimacie, woda a raczej sposób jej pokazania, subtelnie rozgrzewają kadry. Wszystkie trzy podobają mi się.
Hmm nie zmieniłaś ostatnio monitora? Albo coś nie przestawiałaś?
Grizz - tak, tak na szybko wrzucone bez żadnej obróbki było, nie z mojego kompa, bo u siebie jestem dopiero dzisiaj, wszystko będzie poprawione jeszcze i podane jeszcze raz jak należy :)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Na pewno jeszcze poćwiczę z Rawów, thnx.
Po prostu jakieś szro-bure zdjęcia ostatnio Ci wychodzą.
Wiesz co, B. stwierdził to samo i ja też się zastanawiam, czy nie zmienić kolorów na vivid. Szarobure są przy opcji "natural" jak nie ruszam z rawu. Z rawów zawsze dodaję ciut nasycenia tak +3 do +5 i jest lepsza kolorystyka. :???:
19 - wersja poprawiona
22. Potokowa kaskada
I kolorki znacznie lepsze!
Ostatnia seria wodospadowo - potokowa bardzo fajna. Oj, zazdroszczę wyprawy w góry.
Ostatnie supcio. Fajnie bo jest świetna równowaga stałych elementów z ruchomą wodą. Na wcześniejszych brakowało mi nieco tych skałek.
19 wersja poprawiona - rewelacja!